Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (FAQ)

 

Zijn de manieren om geld te verdienen die op deze site worden genoemd gratis?

De spaarprogramma's en enquêtebureaus zijn volkomen gratis. Ook voor het pokeren via de aanbieding van pokerstrategy kost je geen geld als je niks wilt storten. Reclamerijden, online klusjes doen en artikelen op artikelsites zetten (zie andere methoden) kost je ook niets. Voor het maken van je eigen site zul je een bescheiden bedrag moeten betalen. Vimexx is hierin het goedkoopste. Een jaar lang je site online hebben kost je bij het goedkoopste webhostingpakket €6,29 excl. BTW (89 voor een domeinnaam en 12 keer 45 cent voor de hosting). Voor het verdienen van bitcoin heb je de speciale browser nodig om het te verdienen. Je zult wel een bitcoinwallet (digitale bitcoinportemonnee) moeten aanmaken om je verdiende bitcoin naar over te maken, waarna je het weer kunt laten uitbetalen in euro's.

 

Is het legaal om zo bij te verdienen?

Ja hoor, zolang jij maar je verdiensten doorgeeft aan de belastingdienst in box 1.

 

Ik moet mijn rekeningnummer invullen bij de spaarprogramma's om het geld te laten uitbetalen. Is dit wel vertrouwd?

Er zijn heel veel mensen die meedoen aan spaarprogramma's en hun verdiende geld laten uitbetalen. Wij zijn geen verhalen tegengekomen dat er geld van hun rekening is afgehaald. Dat kan natuurlijk ook niet zomaar zonder machtiging.

 

Er zijn zoveel spaarprogramma's. Bij welke kan ik me het beste aanmelden?

We adviseren alle opties die beschreven staan op onze site. Als je je bij elke optie aanmeldt dan ontvang je bij allemaal een welkomstbonus en dus start je al met meer geld. Je ontvangt ook meer mailtjes zodat je elke dag 20 tot 30 mailtjes kunt klikken. Daarnaast kun je natuurlijk ook verdienen door aan acties mee te doen die op de sites staan of de aanbiedingen in de mailtjes die je klikt. Daar verdien je dan ook weer mee. Bekijk goed via welk spaarprogramma je bijvoorbeeld het beste kunt overstappen op een andere energieleverancier. Onze eigen keuze is echter om vooral de acties van Euroclix te gebruiken. Zij hebben een systeem waarbij je Clix steeds meer waard worden. Daardoor kan je het beste al je aankopen via hun aanbiedingen doen (zie afbeelding onder deze tekst) om zo heel snel te stijgen. En Euroclix verloot ook elke zondagavond gratis clix! Het enige wat je hoeft te doen is elke dag de site te bezoeken en je gratis lot te activeren. Je kunt dus tot wel 7 gratis loten per week krijgen! EuroClix staat bij ons op plek 1, want ook de enquêtes betalen er verreweg het beste.

 

(uitbetalingssysteem EuroClix. Bij 10.000 clix is elke 1000 clix €15 waard, waar dat nog €10 is als je begint. Doorsparen loont!)

 

Met reclame rijden achterop je autoruit.... Mag dat wel?

Ja, Cashcar.nl heeft dat zo bedacht dat je gewoon door je achterruit kunt kijken. Volgens hun site behoudt je 75% van je zicht.  We hebben geen geluiden gehoord dat de politie hier een bekeuring o.i.d. voor heeft gegeven. De stickers laten geen schade achter op je ruit. De verdiensten hangen af van je auto en vooral het aantal kilometers die je rijdt en waar in Nederland dat is. We zien op hun site dat je tot wel 200 euro per maand kunt verdienen. Het ligt eraan op welke plekken je reclame wilt laten plakken. Aanbiedingen kun je ook gewoon weigeren als je het niet de moeite waard vindt.