Spaarprogramma

       Spaarprogramma's en Enquêtes

 

Let op: We garanderen niet dat je specifieke bedragen verdient met de verdienmethoden die beschreven zijn op deze site. Het ligt aan de acties die jij zelf onderneemt of en hoeveel geld je gaat verdienen. Met sommige methoden kun je duizenden euro's verdienen, maar je hebt geen garanties.

 

De eenvoudigste manier om online lekker bij te verdienen is het gebruiken van spaarprogramma’s. Ze zijn betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Heel veel mensen zijn jou al voorgegaan en verdienen bij door simpelweg mailtjes aan te klikken!

Geld verdienen met klikken?

Huh? Dat kan toch niet? Echt wel!

Deze spaarprogramma’s sturen jou mailtjes met een link voor bijvoorbeeld een webshop. Jij hoeft hier niets te kopen; alleen de link in de mail aanklikken is voldoende. Bij sommige spaarprogramma’s is zelfs de mailtjes lezen al voldoende! De spaarprogramma’s krijgen een vergoeding van de webshops en andere bedrijven, omdat ze door de mailtjes te sturen reclame hebben gemaakt. Jij pikt er door mailtjes te lezen een graantje van mee. Elke dag krijg je een handvol mailtjes en kun je gelijk verdienen. Maar de mailtjes zijn niet de enige manier om te verdienen. Je kunt ook meedoen aan enquêtes die vaak maar kort duren. Voor sommige enquêtes die 10 minuten duren om in te vullen krijg je bijvoorbeeld 1 euro! Je gegevens worden geanonimiseerd door de enquêtebureaus en vaak kun je de enquête sowieso anoniem invullen. De sites van de spaarprogramma’s staan bol van aanbiedingen om nog meer te verdienen. Het aanklikken van banners, het aanvragen van gratis gidsen en het gebruik maken van een link via het spaarprogramma om spullen of diensten aan te schaffen levert allemaal geld op. Als je van plan bent iets te kopen, doe dat dan nooit zonder te kijken of dat via een spaarprogramma kan, zodat je weer een paar procent van je aankoop terugverdient. Zelfs als je eten thuis laat bezorgen via een bekende website zorgt de link via het spaarprogramma ervoor dat je geld terugverdient! Ontdek de mogelijkheden bij de door ons aanbevolen spaarprogramma’s en enquêtebureaus. Er zijn al veel mensen die honderden euro’s uitbetaald hebben gekregen door het gebruiken van deze spaarprogramma’s. Onderaan de pagina lees je nog enkele handige tips voor het gebruiken van de spaarprogramma’s.

 

 

EuroClix, thuis geld verdienen!

EuroClix is dé aanbieder van Nederland als het gaat om een goed spaarprogramma. Duizenden mensen zijn al lid en verdienen zonder moeite geld door mailtjes te lezen en aankopen te doen bij alle bekende winkels. Door dit via Euroclix te doen verdien je een percentage van je aankoop weer terug. De enquêtes van EuroClix zijn vaak korte enquêtes die toch goed betalen in vergelijking met andere aanbieders. Je verdient zelfs geld door elke dag te zoeken met de zoekmachine die EuroClix aanprijst!

Lees hier de review van EuroClix.

Meld je aan via onderstaande link en ontvang gelijk €1,95 na je aanmelding!

 

 

 

NuCash , cashback shoppen en vergelijker voor zorgverzekering, energie etc.

NuCash geeft je €1 bij je aanmelding en biedt allerlei manieren om te verdienen. Cashback shoppen bij ontzettend veel online shops, betaalde mails, enquetes en een vergelijker voor verzekeringen en energie om makkelijk te zien hoeveel je kunt besparen ten opzichte van je huidige situatie. NuCash is een absolute aanrader door alle mogelijkheden en de CashBoosts zoals het reviewen van webshops en het downloaden van hun app!

Lees hier de review van NuCash.

Meld je aan via de onderstaande link om gelijk te beginnen met €1!

 

 

 

Spaaractief, betaalde mails lezen en winkelen met cashback   

Spaaractief is een site die ook meerdere mogelijkheden biedt om geld te verdienen. Op de site zelf kun je klikken op banners, je krijgt mailtjes die je alleen maar hoeft te lezen en er zijn vele aanbiedingen om cashback te scoren. Zo krijg je 40 cent terug als je bijvoorbeeld via een bekende site eten laat bezorgen. Soms hebben ze ook een aanbod waarbij je een half jaar lid bent van een tv-gids waarvoor je 10 euro betaalt. Je krijgt daarbij ook weer een waardecheque van 10 euro voor die je in een bekende winkel kunt besteden en via Spaaractief krijg je nog een €2,50.

Lees hier de review van Spaaractief.

Klik op de onderstaande banner om gelijk te beginnen met verdienen en pak je eerste €1!

 

 

MyClics, ook hier mails lezen en cashback shoppen

Ook bij MyClics, dat veel gelijkenissen vertoont met Spaaractief, kun je betaalde mails lezen en klikken op banners op de site.

Lees hier de review van MyClics.

Ook hier zijn acties om geld te verdienen en webshops met vele cashback aanbiedingen. Klik op de onderstaande banner en ontvang gelijk €1,25!

 

 Yuccies, nieuw sinds 2020

 

Yuccies is een redelijk nieuw spaarprogramma. Je verdient met betaalde mails en met cashback shoppen via allerlei webshops. Ook de vergelijkers voor lagere vaste lasten levert jou geld op. Schrijf je in en krijg meteen €3 gratis!

 

 

 

Snelverdienen , met flinke cashbackacties

Snelverdienen is van dezelfde makers als MyClics en SpaarActief. Dat betekent dat ook hier volop keuze is wat betreft webshops met vele cashback aanbiedingen. De aanmeldvergoeding is wat lager, maar naar eigen zeggen kun je bij Snelverdienen rekenen op Cashbackacties tot wel 15% !! Klik op de onderstaande banner en ontvang gelijk €0,25!

Lees ook de review over Snelverdienen!

 

 

 

Toluna

Toluna biedt heel veel betaalde enquêtes over verschillende onderwerpen waar je gewoon anoniem kunt meedoen. Er zal elke dag veel keus zijn in enquêtes en je kunt je verdiende punten besteden aan cash, bonnen voor bekende winkels of het goede doel. Als je je profiel bijwerkt verdien je al punten! Klik op onderstaande banner om een kijkje te nemen op Toluna.nl

 

 

 

Qassa, Cashbackshopping en Enquêtes     

Ook bij Qassa vind je vele enquêtes en kun je cashback shoppen. Qassa biedt enquêtes van verschillende lengtes zodat je ook makkelijk enquêtes kunt vinden die minder dan 10 minuten in beslag nemen. Klik op de onderstaande banner om te kijken of Qassa.nl iets voor jou is!

CrazyMails, betaalde mails

Bij CrazyMails kun je behalve het lezen van betaalde mails ook spelletjes spelen om te verdienen. Klik op de onderstaande banner om je ook aan te melden op CrazyMails en ontvang gelijk je eerste €1!

 

Lees de review van Crazymails hier!

 
       crazymails.nl

 

 

Online Cashen, door mails te lezen

Ook bij Online Cashen kun je net als bij CrazyMails verdienen met de betaalde mails en via spelletjes. Meld je aan via onderstaande banner en begin gelijk met €1 in je account!

 

 

YSense: Kleine taken en enquêtes

Ysense, dat tot voor kort ClixSense heette, is een groot bedrijf dat actief is over de hele wereld. Ze bieden enquêtes (Surveys) aan, aanbiedingen en allerlei kleine taken (Tasks). Je kunt je inschrijven in verlotingen waarbij je bijvoorbeeld kans maakt op een voetbalspel (Je verdient $0,60) of voor een supermarkt geschenkkaart van Albert Heijn (Je verdient $1,10) en meer winacties. Of je die actie nou wint of niet, je naam, geboortedatum, geslacht en e-mail adres achterlaten is al voldoende om geld te verdienen!

 

SurveyTime: Elke enquete is $1 waard

SurveyTime is een nieuwe site, ontstaan uit de ervaringen van GiftHulk. Enquetes bleken nog altijd erg populair en daarom is de simpele, strakke maar profitabele site SurveyTime in het leven geroepen. Na het maken van je account zie je heel overzichtelijk de onderwerpen, geschatte duur van de enquete en hoeveel mensen de enquete al voltooid hebben. Elke enquete levert je $1 op die je meteen na het invullen van de enquete uit kan laten betalen op je PayPal account. Er is genoeg keus en het werkt makkelijk en snel. Neem snel een kijkje!

 

 

Tips

 • Maak een nieuw e-mail adres aan waarmee je je aanmeldt bij de spaarprogramma’s en enquêtebureaus. Zo hoef je niet uit te zoeken wat bij privé en wat bij het werk voor bijverdienen hoort.
 • Meld je voor alle bovenstaande sites aan. Het kost niets, je krijgt gelijk een aanmeldingsbonus bij enkelen en je kunt kosteloos opzeggen. Zo heb je elke dag wat mailtjes te klikken en pak je dus elke dag wat geld.
 • Kijk regelmatig naar alle kortingen en cashbackacties van de spaarprogramma’s bij de verschillende shops. Het is zonde als je achteraf ziet dat je voor je net gekochte stofzuiger ook nog 3% cashback kon krijgen.
 • Laat het niet verslonzen. Daarmee bedoelen we dat je beter elke dag of om de dag een kwartier mailtjes en banners kunt klikken dan dat je om de 2 weken ermee aan de slag gaat. Dan stapelt het op en vind je het misschien minder leuk.
 • Bij SpaarActief, MyClics en SnelVerdienen wordt een accountscore gehanteerd. Die moet positief zijn om je verdiende geld te laten uitbetalen op je bankrekening. Wees dus actief en maak gebruik van vele acties op het moment dat je je geld op je bankrekening wilt laten storten. Als je enkele acties gebruikt dan schiet je score omhoog!

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2024? 20 manieren om thuis geld te verdienen:

 

Geld verdienen met Crypto

 

Affiliate marketing

 

Spaarprogramma's

 

Beleggen met succesgarantie

 

E-Commerce

 

Cashback Shoppen

 

Online Poker

 

Geld verdienen met kleding ontwerpen

 

Geld verdienen met Apps

 

Geld verdienen met je eigen website

 

Online Klusjes

 

Gratis Bitcoin

 

Artikelen Schrijven

 

Online Les Geven

 

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

 

Online Social Media Marketing

 

Geld verdienen met Video

 

Geld verdienen door te besparen op Energie

 

Day Trading Aandelen

 

Geld verdienen met AI

 

Wil je meer weten over verdienmanieren? Check dan onze reviews:

 

Top 5 Snel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Passief Inkomen 2024

 

Top 5 Online Veel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Makkelijk Geld Verdienen 2024

 

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

 

Review CashbackXL

 

Review OnlineCashen

 

Review Snelverdienen

 

Review Beleggen met Succesgarantie

 

Review Poker via Pokerstrategy.com

 

Review Gratis Bitcoin Verdienen

 

Review CashbackTotaal

 

Review BOL Masterclass 2024 van Jia Ruan

 

Review MyClics

 

Review Crazymails

 

Review Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

 

Review NuCash

 

Review EuroClix

 

Review Cashbackkorting

 

Review Spaaractief

 

Review Marketheme - Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

 

Review Yuccies

 

 

We use cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.