Reviews

Top 5 Snel Geld Verdienen 2024

 

Geld verdienen is mogelijk op vele manieren. Online kun je via tientallen manieren op legale wijze bijverdienen. Je kunt veel geld verdienen, makkelijk geld verdienen en passief geld verdienen vanachter je laptop/pc/tablet of zelfs je telefoon. In dit artikel gaan we je vertellen over snel geld verdienen.

 

Wil je graag weten hoe je veel geld verdient? Lees dan hier onze top 5 online veel geld verdienen.

 

Wil je graag weten hoe je makkelijk geld verdient? Lees dan hier onze top 5 online makkelijk geld verdienen.

 

Wil je graag geld verdienen, terwijl je een boek leest, op een terrasje zit of een voetbalwedstrijd kijkt? Lees dan hier onze top 5 Passief Inkomen.

 

In dit artikel lees je over de verdienmanieren op onze website die je het snelst geld zullen opleveren. Het gaat dus niet om veel verdienen, makkelijk verdienen waarbij je weinig moeite hoeft te doen of passief geld verdienen waarbij je zelfs geld verdient terwijl je hele andere dingen doet. Dit laatste kun je betitelen als slapend rijk worden. Met de volgende top 5 richten we op snel geld verdienen. Dit betekent dus dat je nadat je begint niet heel lang hoeft te wachten voordat je daadwerkelijk geld op je rekening hebt staan.

 

Let op: We garanderen niet dat je specifieke bedragen verdient met de verdienmethoden die beschreven zijn op deze site. Het ligt aan de acties die jij zelf onderneemt of en hoeveel geld je gaat verdienen. Met sommige methoden kun je duizenden euro's verdienen, maar je hebt geen garanties.

 

Hoe kan je snel geld verdienen:

 

#1 Snel Geld Verdienen met Affiliate Marketing

De snelste manier om geld te verdienen is via affiliate marketing in zijn simpelste vorm. Je kunt producten promoten waarbij je een link naar dat product plaatst met een stukje persoonlijke code erin. Dankzij dit persoonlijke stukje code krijg jij geld wanneer het product of de dienst gekocht wordt. Op affiliate netwerk Paypro vind je allerlei verschillende producten die je kunt promoten. Het geld, commissies genoemd, dat je ontvangt kan slechts 1 euro, maar ook 500 euro per verkoop zijn. En het enige wat er dient te gebeuren is dat er iemand via jouw persoonlijke link het product of de dienst koopt.

Eigenlijk zijn er 2 manieren om affiliate marketing te bedrijven. Via sociale media of via een eigen website. Wanneer je een eigen website hebt die veel bezoekers trekt is het makkelijker om veel geld te verdienen. Helemaal wanneer je producten niet alleen in artikelen, maar ook nog eens in een nieuwsbrief promoot kun je zelfs een passief inkomen genereren dat hoger ligt dan een baan van 40 uur per week. Je ziet affiliate marketing dan ook in onze top 5 passief inkomen en in de top 5 veel geld verdienen terug komen.

De andere manier is dus via sociale media. Deze manier zorgt ervoor dat affiliate marketing in dit artikel terug te vinden is. Je hoeft alleen maar naar Paypro te gaan voor je persoonlijke code, plakt deze in een social media post en dat is alles wat je hoeft te doen. De kans is wel een stukje lager dat je veel verkopen realiseert dan met een eigen website. Des te meer volgers je hebt des te groter de kans dat je producten of diensten zal verkopen.

Neem nu een kijkje op Paypro om te zien welke producten je kunt verkopen.

Wil je meer weten over affiliate marketing? Lees hier de review van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Hij verdient zelf maandelijks meer dan €7.500 en leert jou hoe je ook geld kunt verdienen. Klik hieronder op de afbeelding om direct naar de informatiepagina van de Affliate Marketing Revolutie te gaan.

 

#2 Snel Geld Verdienen met Day Traden

Day Traden betekent daghandelen. Je koopt en verkoopt dus op dezelfde dag en verdient zo ook binnen een dag geld. Om dit te leren kun je terecht bij Kevin Timmer, die met zijn Day Trading Masterclass echt alles biedt wat je nodig hebt. Hij leert je day traden op de Amerikaanse aandelen markt ‘US stock market’ waar meer beweging plaats vindt in vergelijking met bijvoorbeeld de Nederlandse aandelenmarkt.

De Day Trading Masterclass geeft je:

 • De complete Day Trading Masterclass Video Cursus. (Levenslang toegang)
 • 1 x per week groeps mentoring sessie zodat je extra vragen kunt stellen.
 • 1 maand lang dagelijks live traden, zodat jij Kevins trades kan zien en begrijpen. (van 15:00 tot 22:00)
 • 24/7 community met traders en studenten, om elkaar te helpen en te ondersteunen
 • BONUS 1: Krijg Kevins pro-scanners om geschikte aandelen te vinden.
 • BONUS 2: Dagelijkse lijst met aandelen die jij in de gaten kunt houden, zodat je precies weet welke aandelen je moet traden.
 • BONUS 3: Kevins excel sheets die hij gebruikt om het traden eenvoudiger te maken.

Met de lijst met aandelen, de scanners en de excel sheets heb je ontzettend veel hulp om winstgevende trades te maken. Met de cursus, mentoring sessies en de mogelijkheid om Kevins trades te zien krijg jij steeds meer kennis om uiteindelijk misschien net als Kevin volledig van het Day Traden te leven. En het mooie is dat veel studenten van Kevin een baan hebben of nog op school zitten. Day Traden betekent niet dat je de hele dag aan je computer gekluisterd moet zijn.

Klik hieronder op de afbeelding om naar de Day Trading Masterclass te gaan.

 

#3 Snel Geld Verdienen met Beleggen met de Trading Navigator

We blijven even bij aandelen en dan nu naar iemand die ook handelt op de Nederlandse markt. Geen day traden, maar wel flink rendement halen: Dat is wat Harm van Wijk al decennia doet. Hij behaalt jaarlijkse gemiddelde rendementen van tot wel 20%! Hoe krijgt Harm het voor elkaar dat ook zijn studenten geld verdienen met beleggen? Door de Trading Navigator! Deze tool laat met rode pijlen zien wanneer je moet verkopen en met groene pijlen wanneer je moet kopen. Dit betekent dat je alleen maar hoeft op te volgen!

Harm van Wijk biedt je:

 • De Trading Navigator Training normaal 1997 euro
 • nu tijdelijk met de volgende bonussen GRATIS
 • + Trading Navigator software (Waarde € 1997)
 • + 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • + 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • + Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
 • + Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
 • + Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
 • + MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • + 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)
 • Totale waarde: € 12.213
 • ​Levenslang toegang, 7 dagen per week, op elk apparaat.
 • ​Risicovrij proberen met de 30 dagen 100% geld terug garantie.

 

Met de Trading Navigator kun je winstgevend beleggen met hulp van Harm van Wijk, een enthousiaste community en een scheepslading aan informatie + de geweldige Trading Navigator software.

Harm geeft op zijn website het volgende aan betreffende de Trading Navigator en over beleggen:

 

 • Volg de trend en handel nooit tegen de trend in.
 • Laat uw winsten doorlopen en kap verliezen snel af.
 • Beperk uw risico: Gebruik een moving stop loss om de opgebouwde winsten te beschermen en beperk uw verlies.
 • ​Spreid over tientallen aandelen
 • ​Gebruik objectieve signalen: handel op basis van ratio en niet op emotie.
 • ​Volg de pijlen: groen is kopen en rood is verkopen
 • ​Gebruik de wijsheid van anderen:
 • ​Volg het spoor van de grote beleggers. Dit is eenvoudig te volgen.
 • ​Maak gebruik van de ‘wishdom of the the crowd’
 • ​Gebruik alleen bewezen succesvolle strategieën met logica
 • ​De Trading Navigator Methode is getest op honderden aandelen en indices over vele decennia.
 • ​De gemiddelde winst is 20,6% per jaar.
 • ​De resultaten van de afgelopen 24 jaar op AEX-aandelen:
 • ​Het slechtste jaar was -19% (2008 (AEX -50%)
 • ​Het beste jaar was +76% (1997)
 • ​TradingNavigator 2 geeft precies aan wanneer en welke optieposities te openen en wanneer dan weer te sluiten. U hoeft dus zelf niet meer na te denken.

 Ga nu naar een 100% GRATIS TRAINING om kennis te maken met Harm van Wijk en de Trading Navigator!

Wil je nog meer ondersteuning? Harm van Wijk biedt op zijn site beleggen.com ook een geweldige community vol experts op het gebied van beleggen waar jij heel veel van kunt leren en al je vragen aan kunt stellen. Je krijgt trading updates en kunt live Vraag en Antwoord sessies bijwonen. Probeer het voor maar €1 !

 

Wil jij graag gratis waardevolle informatie? Download hier dan het gratis e-book '30 winstgevende aandelen in 5 minuten' van Harm van Wijk!

 

 

#4 Snel Geld Verdienen met Spaarprogramma’s

Een andere manier op snel geld te verdienen zijn spaarprogramma’s. Spaarprogramma’s bieden mails aan met reclame erin. Wanneer je op de mail klikt krijg je een kleine vergoeding direct in je account van het spaarprogramma. Ook het klikken op banners, geven van facebook likes bezorgen je direct een klein beetje geld in je account. Je verdient dus snel, maar wel weinig. Het mooie van spaarprogramma’s is dat je geen aanmeldkosten of andere kosten hebt. Je kunt er dus alleen mee verdienen. Je krijgt vaak zelfs een aanmeldbonus. Op deze pagina vind je de spaarprogramma’s die we aanbevelen.

Een mooie verdienmanier bij spaarprogramma’s zijn enquêtes. Niet elk spaarprogramma bieden echter enquêtes aan. Ons favoriete spaarprogramma EuroClix doet dit wel. De verdienste per enquête verschilt, maar we schatten dat je gemiddeld kunt rekenen op 2 euro per enquête van 15 minuten. Controleer je vaak of er weer een enquête beschikbaar is en steek je er dagelijks een beetje tijd in dan kan je leuk bijverdienen. Qassa biedt heel veel enquêtes, maar die betalen een stuk minder goed. Het mooie bij EuroClis is dat je Clix (punten die je verdient en die geld waard zijn) steeds meer waard worden wanneer je meer gespaard hebt. Hieronder zie je hoeveel geld de Clix opleveren. Klik op de afbeelding van EuroClix om je direct aan te melden. Een echte aanrader is trouwens dat je je voor al deze spaarprogramma’s aanmeldt om zo meer te verdienen.

   

 

 

#5 Snel Geld Verdienen met Cashback Shoppen

Ook een manier waarmee je direct geld in je account krijgt zijn websites die cashback shoppen mogelijk maakt. Je verdient zo bij elke online aankoop die je doet via een link van de cashbacksite een percentage van je aankoopbedrag. Er zijn duizenden winkels die meedoen. Wat een cashbacksite doet is eigenlijk affiliate marketing uitoefenen. Zij krijgen geld voor elke aankoop die jij doet en een deel daarvan staan ze weer af aan jou.

Koop je een nieuwe laptop van 600 euro, dan is het toch mooi dat je 4% en dus 24 euro terugverdient dankzij een cashbacksite. Deze sites kosten je geen inschrijfgeld en leveren je alleen geld op. Het geld verdien je in principe direct, alleen moet je even wachten op goedkeuring van de cashback. Dit komt omdat je het gekochte product ook weer retour zou kunnen sturen. Wanneer de retourperiode voorbij is wordt je cashback goedgekeurd en kun je het geld laten uitbetalen op je bankrekening.

Een mooi begin met geld verdienen kun je maken via Cashbackkorting. Deze site geeft je maar liefst €7,50 aanmeldbonus! Klik hieronder op de afbeelding om direct een account aan te maken. Kijk ook op deze pagina naar andere cashbacksites die wij aanbevelen.

 

 

Snel geld verdienen illegaal?

Een veel gestelde vraag is de bovenstaande. Is snel geld verdienen illegaal? Dat ligt eraan. Handel je in drugs, erotische beelden zonder toestemming van anderen of zit je in de mensenhandel? Dan ben je illegaal bezig.

Snel geld verdienen kun je echter gewoon legaal doen met bovenstaande verdienmanieren en de overige verdienmanieren op deze website. Er zijn heel veel mensen die op deze manieren bijverdienen of zelfs meer verdienen dan hun 9-tot-5 baan (die ze vaak ook opzeggen). Wanneer je geld verdient en laat uitbetalen moet je dit wel bij de inkomstenbelasting opgeven. Dit kun je doen in box 1 onder ‘inkomsten uit overig werk’. Doe je dit niet dan overtreedt je de regels alsnog. Haal je elk jaar 1000'en euor's binnen dan is het aan te raden of je je moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Laat even op de reageerpagina weten welke verdienmanier jou het beste bevalt. We wensen je veel plezier met je extra inkomstenbron(nen)!

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2024? 20 manieren om thuis geld te verdienen:

 

Geld verdienen met Crypto

 

Affiliate marketing

 

Spaarprogramma's

 

Beleggen met succesgarantie

 

E-Commerce

 

Cashback Shoppen

 

Online Poker

 

Geld verdienen met kleding ontwerpen

 

Geld verdienen met Apps

 

Geld verdienen met je eigen website

 

Online Klusjes

 

Gratis Bitcoin

 

Artikelen Schrijven

 

Online Les Geven

 

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

 

Online Social Media Marketing

 

Geld verdienen met Video

 

Geld verdienen door te besparen op Energie

 

Day Trading Aandelen

 

Geld verdienen met AI

 

Wil je meer weten over verdienmanieren? Check dan onze reviews:

 

Top 5 Snel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Passief Inkomen 2024

 

Top 5 Online Veel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Makkelijk Geld Verdienen 2024

 

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

 

Review CashbackXL

 

Review OnlineCashen

 

Review Snelverdienen

 

Review Beleggen met Succesgarantie

 

Review Poker via Pokerstrategy.com

 

Review Gratis Bitcoin Verdienen

 

Review CashbackTotaal

 

Review BOL Masterclass 2024 van Jia Ruan

 

Review MyClics

 

Review Crazymails

 

Review Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

 

Review NuCash

 

Review EuroClix

 

Review Cashbackkorting

 

Review Spaaractief

 

Review Marketheme - Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

 

Review Yuccies

 

 

 

We use cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.