Reviews

Top 5 Passief Inkomen 2024

 

Online geld verdienen kun je op verschillende manieren doen. Met onze verdienmanieren kun je bijverdienen, maar ook zoveel verdienen dat je je baan wel kunt opzeggen.

 

Wil je graag weten hoe je veel geld verdient?

Lees dan hier onze top 5 online veel geld verdienen.

 

Wil je graag weten hoe je makkelijk geld verdient?

Lees dan hier onze top 5 online makkelijk geld verdienen.

 

De moeite die je moet doen op geld te verdienen is wisselend. De meeste verdienmanieren vergen weinig moeite en energie. Wat nog mooier is dan weinig moeite doen is wat de naam van onze site al zegt: Geld Verdienen Zonder Moeite!

 

Let op: We garanderen niet dat je specifieke bedragen verdient met de verdienmethoden die beschreven zijn op deze site. Het ligt aan de acties die jij zelf onderneemt of en hoeveel geld je gaat verdienen. Met sommige methoden kun je duizenden euro's verdienen, maar je hebt geen garanties.

 

Wat is een passief inkomen?

Mails klikken, advertenties klikken voor stukjes bitcoin, e-commerce en alle verdienmanieren kosten weinig tijd en energie. In onze andere top 5 artikelen kun je lezen hoe makkelijk geld verdient en hoe je veel geld verdient. Maar wat is nou mooier dan weinig moeite? Geen moeite!

Geld verdienen zonder dat je er iets voor moet doen heet passief geld verdienen. Passief is dat je niks concreet doet om geld te verdienen, maar toch geld verdient. In principe kun je zelfs slapend rijk worden. Het is dus nog minder moeite doen dan bijv. mailtjes aanklikken.

Een passief inkomen is natuurlijk iets wat iedereen wel wil verdienen. Stel je voor dat je een middag op een terras zit en toch geld verdient. Of een dagje naar het strand gaat en wanneer je thuis je account bekijkt tientallen of zelfs honderden euro’s bijgeschreven ziet. Dat is passief inkomen: Geld verdienen op elk moment van de dag zonder enige inspanning!

 

Passief inkomen in 2024 : Zo verdien je online geld zonder moeite.

Offline een passief inkomen genereren is mogelijk met bijvoorbeeld vastgoed of het verhuren van spullen/locaties. Bij vastgoed kun je je appartementen of huizen verhuren. Als alles in orde gemaakt is krijg je maandelijks de huur als inkomsten.

Het verhuren van spullen is ook een mogelijkheid. Doe onderzoek naar wat mensen graag huren. Stel je voor dat partytenten populair zijn. Wanneer je allemaal partytenten hebt kun je geld verdienen door de de partytenten mee te geven aan de mensen die willen huren. Na enkele dagen krijg je de partytent terug en heb je geld verdient, terwijl je in de tijd dat de partytent weg was hele andere dingen kon doen.

Deze manieren van een passief inkomen creëren kosten een investering. Zeker het kopen van verschillende appartementen of huizen.

Online een passief inkomen creëren is ook mogelijk en vergt minder investering in geld. We zetten 5 manieren op een rij om geld te verdienen, terwijl je lekker van vrije tijd geniet.

 

De Top 5 Passief Inkomen:

 

#1 Affiliate Marketing

De beste manier om in onze ogen een passief inkomen op te bouwen is affiliate marketing. Met affiliate marketing kun jij profiteren van de miljoenen producten die online verkocht worden.

Bij affiliate marketing deel jij een link naar een product of dienst. Dit kan van alles zijn. Denk aan afvalproducten, lampen, speelgoed, verzekeringen, telefoonabonnementen, gereedschap en nog veel meer. In de link zit een stukje persoonlijke code, waardoor de webwinkel weet dat de aankoop dankzij jou tot stand is gekomen.

Affiliate marketing kan je heel veel geld opleveren. Je hoeft alleen maar de link te delen naar het product en verder heb je er geen omkijken naar. Je kunt de link delen via WhatsApp, sociale media of je website.

Wanneer je een website hebt over bijvoorbeeld afvallen dan kun je affiliate links op je site zetten naar bijv. een afslankcursus, een boek vol gezonde recepten, supplementen, trainingsapparaten, trainingsoutfits en nog veel meer.

Mocht je niet zo goed zijn in teksten schrijven dan kun je er voor kiezen om teksten te kopen. Je kunt precies aangeven wat het onderwerp van de tekst moet zijn en waar hij verder aan moet voldoen. Het kost natuurlijk wel geld, maar het betekent dat jij optimale teksten krijgt die professioneel zijn en daardoor ook weer goed zullen scoren in Google. Neem hier nu een kijkje wat jij kunt verwachten van deze teksten.

Met affiliate marketing verdien heel veel mensen honderden euro’s per maand. Er zijn zelfs heel veel mensen die er meer mee verdienen dan ze (zouden) doen met een 9-tot-5 baan! De echte toppers verdienen in 1 maand een bedrag van boven de €10.000. Voor ons waren de eerste dagen van 2021 ook prima dankzij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard:

Het mooiste aan de links die je deelt is dat ze op het internet blijven staan. Vooral als je een website hebt kun je een artikel die je hebt geschreven met daarin jouw affiliatelinks jaren later nog terug vinden! En er zijn ook genoeg cursussen die je kunt verkopen waarbij je bij 1 verkoop maandelijks geld ontvangt. Denk aan een cursus over gitaar spelen, waarbij je een lidmaatschap verkoopt via je link. Zo lang de koper het lidmaatschap aanhoudt ontvang jij elke maand een vergoeding!

Het kan bijna niet anders dan dat je erg enthousiast bent geworden over affiliate marketing.

Lees hier meer over affiliate marketing.

Lees hier de review over de geweldige cursus over affiliate marketing: De Affiliate Marketing Revolutie.

 

 

#2 Je Eigen Website

Affiliate marketing is een verdienmanier waarbij je dus geld kunt verdienen door alleen maar linkjes online te zetten. Behoorlijk passief dus. Een website hebben is daarbij heel handig.

Met een eigen website zorg je voor een plek waarbij jij zoveel linkjes kunt delen en een website is ook vindbaar in Google. Het is wel zo dat je voordat je passief geld haalt uit je website behoorlijk wat werk erin moet steken om een website te bouwen.

Ben je op zoek naar een cursus die websites bouwen makkelijk maakt? Zelfs wanneer je nog nooit iets met websites bouwen te maken hebt gehad en alles abracadabra lijkt?

Lees dan deze review over Marketheme. Hiermee heb je in enkele uren een goed uitziende website online.

 

Op je website kun je ook op andere manieren verdienen. Denk aan het plaatsen van advertenties. Je kunt bedrijven benaderen of zelf benaderd worden. Wanneer je een artikel hebt geschreven over bijvoorbeeld sportschoenen is het mogelijk dat een grote sportwinkel graag een link naar zijn website wil. Of adverteren via een banner.

Dit kun je zelf regelen met GoogleAdsense. Daarbij worden er automatisch advertenties getoond waarbij de advertenties passen bij de inhoud van jouw artikel. Veel artikelen betekent veel advertenties en wanneer er op geklikt wordt verdien jij geld.

Mocht je niet zo goed zijn in teksten schrijven dan kun je er voor kiezen om teksten te kopen. Je kunt precies aangeven wat het onderwerp van de tekst moet zijn en waar hij verder aan moet voldoen. Het kost natuurlijk wel geld, maar het betekent dat jij optimale teksten krijgt die professioneel zijn en daardoor ook weer goed zullen scoren in Google. Neem hier nu een kijkje wat jij kunt verwachten van deze teksten.

Daarnaast is het mogelijk om je website uit te bouwen met een YouTube-kanaal. Ook daar kun je advertenties bij laten plaatsen. Elke klik of peer x aantal views verdien jij geld. Ook hier geld dat je eerst er werk van hebt, maar wanneer je eenmaal een flinke site hebt staan druppelt het geld zonder omkijken binnen. Toch is het nog verstandiger om zo nu en dan artikelen of YouTube-filmpjes te blijven uploaden om niet te zakken in de Google zoekresultaten.

 

#3 Online Les Geven

Online les geven is ook een manier om een passief inkomen te verdienen. Net zoals de twee manieren die we hierboven noemen is het wel zo dat je eerst wat werk te verzetten hebt om vervolgens de passieve vruchten te plukken.

Bij online les geven maak je een cursus met videomateriaal en eventueel wat artikelen over een onderwerp en die bied je aan bij Udemy. Op Udemy kun je vele cursussen vinden over vrijwel alle onderwerpen die je kunt bedenken. Overal lijkt wel een markt voor te zijn.

Je kunt zelf de verkoopprijs van je cursus instellen. Stel je voor dat je goed bent in gitaar spelen. Daar kun je een cursus over maken. Deze cursus helpt je van beginner naar een geavanceerd niveau: https://www.udemy.com/course/complete-guitar-system-beginner-to-advanced/

Zoals je ziet kost de cursus €130 en is deze al ruim 180.000 keer verkocht!

180.000 keer €130 is maar liefst €23.400.000! Bizar dat je met 1 goede cursus dus financieel onafhankelijk kunt worden. De maker heeft 40,5 uur aan videomateriaal gemaakt. We snappen dat het maken van een cursus niet echt klinkt als ‘passief’, maar als je eenmaal de cursus op Udemy hebt staan zal deze altijd vindbaar blijven. Na het harde werken kun je dus jaren passief geld verdienen.

Nog een mooi voorbeeld is deze cursus Excel, waarin je ook van beginner tot geavanceerd niveau zal groeien: https://www.udemy.com/course/microsoft-excel-2013-from-beginner-to-advanced-and-beyond/

Met een verkoopprijs van €150 en zo’n 564.000 studenten heeft deze cursus dus 564.000 keer €150 = €84.600.000 opgebracht! De maker heeft ‘slechts’ 17,5 uur aan videomateriaal gemaakt. Weinig werk gezien de gigantische inkomsten. Ook hier geldt: Even flink aan het werk om daarna jaren lang passief geld te verdienen.

Neem een kijkje op Udemy om te zien wat voor cursussen verkocht worden en hoe jij ook kunt verkopen.

 

#4 Cashback Shoppen

De vorige 3 verdienmanieren voor een passief inkomen vergen eerst nog een periode van inzet en werk om uiteindelijk achterover te kunnen leunen en passief geld te verdienen.

Bij Cashback Shoppen verdien je passief zonder extra moeite. Er is één ding wat je moet doen wanneer je online iets wilt kopen. Je moet een link gebruiken van een cashbacksite om naar de webwinkel te gaan waar je iets wilt kopen. Je krijgt zo een percentage van je aankoopbedrag terug. Hier verdien je dus zonder dat je echt extra moeite moet doen voor het verdienen van geld.

Tegenwoordig wordt er veel online gekocht. Helemaal in deze tijd van de Coronapandemie is het fijn om niet de deur uit te hoeven en toch te kunnen winkelen. Je zal met cashbackshoppen een leuk zakcentje bijverdienen.

Klik hier om te kijken welke cashbacksites wij adviseren en €7,50 gratis bij één van de cashbacksites!

 

#5 Gratis Bitcoin

Nog een manier om passief geld te verdienen. In tegenstelling tot affiliate marketing, het verdienen met een eigen website en online lesgeven hoef je hier niet eerst veel werk te verzetten om te verdienen. Helaas is het wel een manier die, net als Cashback Shoppen, niet zoveel oplevert dat je ervan kunt leven. Wel kun je er leuk en makkelijk mee bijverdienen. Echt passieve inkomsten dus.

Je kunt namelijk gratis Bitcoin verdienen door te internetten met een speciale browser. Een browser is het programma waarmee je internet bezoekt. Google Chrome, Microsoft Edge (voorheen Internet Explorer) en Firefoxx zijn bekende browsers.

Met de CryptoTab Browser kun je ook gewoon naar de sites gaan die jij altijd bekijkt. Terwijl je internet wordt er bitcoin gemined. Minen is het delven of maken van bitcoin. Je kijkt naar het nieuws, bezoekt YouTube of doet je andere dagelijkse bezigheden op internet en ondertussen wordt er bitcoin voor je gemaakt. Volgens de makers kun je wel 1 bitcoin per maand verdienen, maar dat lijkt ons sterk. Gelukkig hoef je behalve het installeren van de browser niks te doen. Lekker passief dus.

We denken dat een halve bitcoin per jaar realistischer is. Natuurlijk kun je ook ’s nachts je PC of laptop met de browser geopend aan laten staan. Dan kun je ’s nachts ook bitcoin verdienen. We denken wel dat het stroomverbruik wat hoger zal komen te liggen terwijl je de CryptoTab browser bitcoin mined. Dit weten we echter niet zeker.

Klik hieronder op de banner op de CryptoTab Browser uit te proberen.

 

 

Wil jij meer dan kleine beetjes bitcoin verdienen? Wordt een bitcoin meester door antwoord te weten op de meest gestelde vragen over de bitcoin. Ze worden in dit boek beantwoord door maar liefst 5 experts!

Zelf uitgroeien tot een bitcoin expert? Leer in deze cursus hoe Bitcoin en andere crypto's werken, welke sleeping giants er zijn waarmee je veel geld kunt verdienen en snap je hoe je de beste crypto's vindt! Je krijgt 1,5 uur GRATIS TRAINING!

 

Wil je ook meer weten over geld verdienen met andere cryptocurrencies? Hier vind je een Portfolio Cryto's van de makers die al vroeg de potentie zagen van NEO, Nano en Verge. In dit e-book zie jij de nieuwste parels volgens de mannen van AllesOverCrypto.

 

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2024? 20 manieren om thuis geld te verdienen:

 

Geld verdienen met Crypto

 

Affiliate marketing

 

Spaarprogramma's

 

Beleggen met succesgarantie

 

E-Commerce

 

Cashback Shoppen

 

Online Poker

 

Geld verdienen met kleding ontwerpen

 

Geld verdienen met Apps

 

Geld verdienen met je eigen website

 

Online Klusjes

 

Gratis Bitcoin

 

Artikelen Schrijven

 

Online Les Geven

 

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

 

Online Social Media Marketing

 

Geld verdienen met Video

 

Geld verdienen door te besparen op Energie

 

Day Trading Aandelen

 

Geld verdienen met AI

 

Wil je meer weten over verdienmanieren? Check dan onze reviews:

 

Top 5 Snel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Passief Inkomen 2024

 

Top 5 Online Veel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Makkelijk Geld Verdienen 2024

 

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

 

Review CashbackXL

 

Review OnlineCashen

 

Review Snelverdienen

 

Review Beleggen met Succesgarantie

 

Review Poker via Pokerstrategy.com

 

Review Gratis Bitcoin Verdienen

 

Review CashbackTotaal

 

Review BOL Masterclass 2024 van Jia Ruan

 

Review MyClics

 

Review Crazymails

 

Review Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

 

Review NuCash

 

Review EuroClix

 

Review Cashbackkorting

 

Review Spaaractief

 

Review Marketheme - Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

 

Review Yuccies

 

 

 

We use cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.