Reviews

Top 5 Makkelijk Geld Verdienen 2020

 

Op het moment van schrijven hebben we 18 manieren om online geld te verdienen op onze site staan. We kijken in dit artikel naar onze top 5 makkelijk geld verdienen in 2020.

Het gaat hierbij dus om hoe eenvoudig je geld verdient. Dat je weinig moeite moet doen en dat je er weinig of zelfs niet bij na hoeft te denken. Het gaat hier dus niet om hoeveel je verdient en hoe snel je geld verdient.

Wil je graag weten hoe je veel geld verdient? Lees dan hier onze top 5 online veel geld verdienen.

 

Top 5 makkelijk geld verdienen

 

#1 Gratis Bitcoin

De verdienmanier die volgens ons het allermakkelijkst is: Gratis Bitcoin. Op onze pagina over Gratis Bitcoin verdienen vind je 2 manieren om dit te doen. De 1e manier is simpelweg om een browser te downloaden en met die browser te internetten zoals je altijd al doet. Je verdient dus automatisch! Wanneer jij met de speciale CryptoTab Browser nieuws leest, op YouTube video’s kijkt of op geldverdienenzondermoeite.nl snuffelt zal de browser bitcoin voor je ‘minen’.

De 2e manier is door het bekijken van advertenties. Vaak hoef je niet eens echt te kijken, maar kun je de advertentie aanklikken en ondertussen wat anders doen. Na een bepaald aantal seconden verdien jij een klein stukje bitcoin: Satoshi’s. Met deze 2 manieren hoef je niet na te denken en alleen maar wat met je muis te klikken.

Is er ook een nadeel aan deze verdienmethode? Ja, want het is natuurlijk zo makkelijk dat de beloning ook daarnaar is. Het is een leuke manier om te kunnen zeggen dat je bitcoin hebt zonder dat je ervoor hebt moeten investeren, maar je zult er niet rijk van worden. De makers van CryptoTab beweerden dat je 1 bitcoin per maand kon verdienen. Dit is iets wat we al een flinke tijd geleden (we denken zo’n anderhalf jaar geleden) hebben gelezen, maar we kunnen dit niet meer terugvinden. We denken dat deze stelling is verwijderd, want elke maand een bitcoin van zo’n $10.000 verdienen door alleen maar een browser te laten minen lijkt ons te mooi om waar te zijn. Ook het kijken van advertenties is iets wat maar kleine beetjes oplevert.

 

Wil je graag bitcoin verdienen tijdens het internetten? Download hieronder de Cryptotab Browser.

 

#2 Cashback Shoppen

De 2e plek is voor Cashback Shoppen. Je verdient geld door online aankopen te doen. Via cashbacksites klik je op een link van bijv. bol.com. Wanneer je dan bij bol.com iets koopt wordt dit geregistreerd door de cashbacksite en verdien je een klein percentage van je aankoopbedrag terug. Aangezien er steeds meer online gewinkeld wordt kunnen de verdiensten mooi oplopen. De ene webwinkel geeft je slechts 0,5% cashback, terwijl een ander wel 10% geeft. Via CashbackXL zien we bijvoorbeeld dat Acer 5% cashback geeft. Dit zou betekenen dat je bij een aankoop van een €700 kostende laptop €35 terugkrijgt aan cashback. Toch mooi meegenomen.

Het mooie is dat je ook hier vrijwel niets hoeft te doen. Wanneer je anders direct naar de website van Acer zou gaan kun je dat dus beter even via CashbackXL doen. Dat is een paar muisklikken en toetsen intypen aan werk en je verdient geld! Stel je voor hoeveel je verdient wanneer je dit bij elke aankoop doet! Kijk op onze pagina over cashback shoppen voor hele goede cashbacksites.

 

#3 Spaarprogramma’s

Op plek 3 staan de spaarprogramma’s. Spaarprogramma’s bieden ook vaak cashback shopping mogelijkheden, naast het verdienen met mailjtes aanklikken en facebooklikes! Kijk hier op onze pagina over spaarprogramma’s om meer te weten komen over de verdienopties binnen spaarprogramma’s.

De spaarprogramma’s staan vooral bekend om de betaalde mails. Het spaarprogramma stuurt mails met daarin reclame voor bijvoorbeeld een nieuw mobiele telefooncontract. Wanneer je de mail opent en op de reclamebanner klikt krijg je een vergoeding. Deze ligt tussen de 0,5 cent en 5 cent per mail. Wanneer je bij meerdere spaarprogramma’s ingeschreven staat kun je dus meer verdienen. Je krijgt vaak ook een welkomstbonus cadeau en je kunt dus ook verdienen met de andere verdienopties. Het kost niks en het is veilig en niet moeilijk. Wanneer je meedoet met de (soms gratis) acties kun je honderden euro’s per jaar verdienen. Zo heeft EuroClix ook enquetes die vaak per stuk tussen de €1 en €2,50 waard zijn!

 

#4 Beleggen met de TradingNavigator van Harm van Wijk

Makkelijk geld verdienen kan ook met beleggen. Harm van Wijk is een groot expert op het gebied van beleggen in aandelen en opties. Hij heeft een uitgebreide cursus met daarbij een krachtige software: de Trading Navigator. Deze geeft signalen wanneer je moet kopen en verkopen. Je hoeft dus alleen maar te doen wat de Trading Navigator aangeeft en het kan bijna niet anders dan dat je winst gaat maken.

Overigens is het een simpele handeling om de signalen op te volgen, maar de cursus van Harm van Wijk is veel uitgebreider. Hij biedt een forum, video’s, opnames van seminars en handleidingen die je van beginner naar een groot kennisniveau brengt. Hier zie je de rode en groene pijlen die een koop- en verkoopsignaal betekenen in de Trading Navigator: https://youtu.be/4-F9Lt6h7IM

Wil jij meer weten over dit geweldige product? Klik hier om naar de site van de Trading Navigator te gaan!

Wil je graag advies van belegexperts? Stel alle vragen die je maar wilt. Klik hier voor 'De Snelweg Naar Consistente Winst'

 

#5 Online Social Media Marketing – SMMB Masterclass – Boyd Hoek

Op plek 5 in onze lijst van makkelijk geld verdienen hebben we een manier die je ook nog eens heel veel geld kan opleveren. Per klant kan je wel €1000 verdienen! Met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek leer je Online Social Media Marketing, waarbij je Facebook advertenties voor bedrijven creëert. Veel advertenties zijn niet optimaal opgezet en zijn daardoor niet effectief genoeg. Bedrijven willen dolgraag advertenties op Facebook hebben waardoor ze meer omzet genereren en willen hier flink voor betalen.

Volgens Boyd kost het je een half uurtje om een advertentie op te zetten. We lezen veel reacties van mensen die de cursus van Boyd gevolgd hebben en al in enkele maanden duizenden euro’s verdienen! Makkelijk en veel geld verdienen dus. Lees hier de review over de SMMS Masterclass van Boyd Hoek of klik hieronder voor een gratis training.