Reviews

Top 5 Online Veel Geld Verdienen 2024

 

Op het moment van schrijven hebben we 19 manieren om online geld te verdienen op onze site staan. We kijken in dit artikel naar onze top 5 online veel geld verdienen in 2024. We leggen de nadruk hier dus op de hoeveelheid die je kunt verdienen.

 

Lees dit artikel over de top 5 makkelijk online geld verdienen.

Wil je een passief inkomen waarbij je geld verdient, terwijl je op een terras zit of andere vrije tijd hebt? Lees dan hier de Top 5 passief inkomen 2024.

 

Hoewel we geldverdienenzondermoeite.nl heten is het natuurlijk niet zo dat je helemaal niets hoeft te doen. We nemen in onze top 5 zeker mee hoeveel ‘moeite’ je er voor moet doen. Hier is onze huidige top 5:

 

Let op: We garanderen niet dat je specifieke bedragen verdient met de verdienmethoden die beschreven zijn op deze site. Het ligt aan de acties die jij zelf onderneemt of en hoeveel geld je gaat verdienen. Met sommige methoden kun je duizenden euro's verdienen, maar je hebt geen garanties.

 

#1 Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

De beste manier om veel geld te verdienen is affiliate marketing. Bij affiliate marketing prijs je producten aan en verdien je geld doordat je een persoonlijke affiliatelink hebt. In die link zit een stukje, vaak een getalcombinatie, die ervoor zorgt dat een affiliate netwerk weet dat iemand iets dankzij jou gekocht heeft. Soms verdien je ook al wanneer iemand zich via jouw link inschrijft voor een nieuwsbrief of een offerte aanvraagt.

Jacko Meijaard, iemand die tonnen per jaar verdient, heeft het nog makkelijker gemaakt door de Affiliate Marketing Revolutie te maken. Dit is een training die echt goede tips geeft en laat zien hoe je een website maakt die veel zal opleveren. Geen verstand van websites maken? Geen probleem, want Meijaard heeft ook daar aan gedacht. Marketheme draait op het bekende WordPress en met Marketheme kunnen zelf beginners binnen enkele dagen een prachtige site maken. Jacko laat dit ook in de training zien en er is een forum die je heel goed helpt.

 

 

Verdiensten: Er zijn genoeg mensen die dankzij hun website gestopt zijn met werken, omdat ze duizenden euro’s per maand verdienen. Doordat er steeds meer online gekocht wordt is affiliate marketing echt een goudmijn. Onze eerste dagen van 2021 waren ook prima qua inkomsten:

Moeite: Een website maken hoeft niet. Je kunt je affiliatelinks ook op social media plaatsen en zo geld verdienen. Een website heeft wel de voorkeur en zorgt ervoor dat je veel meer verdient. Het maken van een website kost natuurlijk wel veel tijd, maar als je de basis hebt staan is het toevoegen van 1 artikel per week in principe wel genoeg. Je website wordt dan een passief inkomen generator die zelfs ’s nachts geld op kan leveren.

Dus eerst zul je er behoorlijk wat tijd in steken, maar daarna kun je dag in dag uit en jaar in jaar uit met minimale inspanning (enkele uren per week) een mooi salaris verdienen. Om de kans hier flink op te vergroten is een een aanrader de €47 kostende Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen. Lees hier de review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

 

Je kunt je hier aanmelden voor de Affiliate Marketing Revolutie (AMR).

 

Mocht je niet zo goed zijn in teksten schrijven dan kun je er voor kiezen om teksten te kopen. Je kunt precies aangeven wat het onderwerp van de tekst moet zijn en waar hij verder aan moet voldoen. Het kost natuurlijk wel geld, maar het betekent dat jij optimale teksten krijgt die professioneel zijn en daardoor ook weer goed zullen scoren in Google. Neem hier nu een kijkje wat jij kunt verwachten van deze teksten.

 

 

#2 Online les geven - Udemy

De top 5 is best moeilijk te kiezen, want veel van onze verdienmanieren kunnen je veel geld opleveren. Op de 2e plaats staat het online les geven. Via Udemy kun je zelf een videocursus verkopen.

Hoe maak je een videocursus? Dit kun je doen door zelf bij een whiteboard te staan om dingen uit te leggen alsof je een echte leraar of lerares bent, maar het kan nog eenvoudiger. Met software die het beeldscherm van je PC/laptop opneemt kun je laten zien van jij op je beeldscherm doet. Wil je een cursus maken over bijvoorbeeld fotobewerking, dan kun je alles op je scherm simpel opnemen en laat je zien hoe je bijvoorbeeld rode ogen wegwerkt. Er bestaat gratis beelscherm recorder software.

De cursus moet minimaal 5 lessen zijn. Over vrijwel alle dingen die je kunt bedenken zijn cursussen gemaakt. De cursus blijft ook altijd online en wanneer jij kunt vertellen over iets wat populair is of waar nog weinig cursussen over maakt zijn kun je heel veel verdienen.

Klik hier om rond te kijken op Udemy.

 

Verdiensten: Je kunt hier heel veel mee verdienen. We noemen een aantal voorbeelden. We zien bijvoorbeeld  ‘Crash Course 2 Keto - Ketosis Made Simple’ staan. Deze kost €100 en er zijn 4000 studenten. Dat betekent dat deze cursus €400.000 heeft opgebracht. Het is natuurlijk wel aan te raden om je cursus in het Engels te geven. Daarmee heb je veel meer potentiële klanten dan in het Nederlands.

Een ander voorbeeld is  ‘Crush Micro Stakes Online Poker: The Complete Mastery Guide’. Deze cursus op poker kost €50 en heeft 8600 studenten. Daarmee levert die cursus €430.000 op!

Het laatste voorbeeld is ‘Photography Masterclass: A Complete Guide to Photography’. De cursus vertelt beginners en gevorderden over het maken van de beste foto’s. De cursus kost €150 en heeft maar liefst 192.000 studenten. Dat betekent dat de cursus €28.800.000 heeft opgebracht! Deze opbrengsten zijn niet 100% goed, omdat cursussen ook wel eens een korte tijd voor budgetprijzen worden verkocht. Op het moment van schrijven kost de fotocursus geen €150, maar is het enkele dagen voor slechts €14 te volgen. Maar de opbrengsten zijn hoe dan ook sensationeel.

Moeite: Het maken van de videocursus zal wel wat werk vergen. Je moet bedenken welke video’s je gaat maken (minimaal 5) en wat de inhoud daarvan zal zijn. Daarnaast maak je de video’s. Maak je video’s waarbij je je beeldscherm opneemt dan kost het een stuk minder moeite. Het bedenken en maken van de cursus en het maken van de cursuspagina en het instellen van je account op Udemy kan zeker wel 100 uur kosten. Als je echter naar de potentiële verdiensten kijkt is het weinig werk. Je hoeft maar 1 keer energie te stoppen in de cursus en hij blijft altijd online staan. Het kan zijn dat je over 10 jaar nog steeds geld met je cursus verdient.

 

 

#3 Beleggen met hoog rendement – Trading Navigator - Harm van Wijk

Harm van Wijk is een grote naam in de beleggingswereld. Hij is eigenaar van beleggen.com en wil mensen helpen rendement te halen die je bij een bank niet krijgt. Daarom heeft hij een training gemaakt, waar je hier de review van kunt lezen. Met checklisten, handleidingen, 2 jaar live coaching en nog veel meer is het aanbod ontzettend waardevol.

Het neusje van de zalm is de Trading Navigator software. Deze stelt je in staat om pijlen te volgen. Groen betekent instappen en rood betekent uitstappen. Hier vind je een video van Harm van Wijk over de Trading Navigator en de koop- en verkoopsignalen: https://www.youtube.com/watch?v=4-F9Lt6h7IM

Klik hieronder voor een GRATIS TRAINING van Harm van Wijk.

Gratis training door Harm van Wijk
  • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
  • Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
  • ​Hoe kan je met € 250 beleggen en een mooi rendement behalen?

 

Verdienste: Het ligt eraan hoeveel je investeert, maar het is in ieder geval duidelijk dat je met de hulp van Harm van Wijk en de Trading Navigator een hoog rendement van tot wel 20% kunt halen.

 

Moeite: Vrijwel geen. Volg de cursus en lees de checklist en handleidingen. Met de Trading Navigator krijg je te weten wat je moet doen en kun je ernaar handelen.

Klik hier voor een gratis coaching om een indruk te krijgen of dit iets voor jou is!

 

Wil je nog meer ondersteuning? Harm van Wijk biedt op zijn site beleggen.com ook een geweldige community vol experts op het gebied van beleggen waar jij heel veel van kunt leren en al je vragen aan kunt stellen. Je krijgt trading updates en kunt live Vraag en Antwoord sessies bijwonen. Probeer het voor maar €1 !

 

Wil jij graag gratis waardevolle informatie? Download hier dan het gratis e-book '30 winstgevende aandelen in 5 minuten' van Harm van Wijk!

 

 

 

#4 Online Social Media Marketing – SMMB Masterclass – Boyd Hoek

Op nummer 4 staat Online Social Media Marketing. Hierbij leer je om goede advertenties te maken voor bedrijven. Op social media kunnen bedrijven veel klanten werven en daarom zijn advertenties daar heel erg winstgevend. Tenminste, als je goede advertenties maakt en de juiste instellingen selecteert. Boyd Hoek leert je hoe je dit moet doen en heeft al vele studenten die binnen enkele maanden duizenden euro’s per maand verdienen. Boyd geeft aan dat je binnen 20 minuten tot een half uurtje een profitabele advertentie kunt maken en dat bedrijven bereid zijn om 100’en of zelfs meer dan 1000 euro hiervoor te betalen.

 

 

Verdiensten: Op https://boyd-hoek.nl/reviews44278704 kun je lezen hoe het studenten vergaat na het volgen van Boyds training. Je leest ook berichten dat bedrijven inderdaad zo €1000 per maand betalen voor het maken van advertenties. Zo heb je dus maar een handvol klanten nodig voor een goed maaninkomen.

Moeite: Dit kun je zelf invullen. Hoeveel klanten wil je hebben en onderhoud je advertenties en communiceer je veel met je klanten? Als je 5 klanten hebt die €1000 betalen per maand zal je aan een beperkt aantal uurtjes per week genoeg hebben. Lees hier de review van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

 

Klik hier voor een GRATIS TRAINING van Boyd Hoek om te kijken of dit datgene is wat jouw leven positief zal veranderen.

 

 

 

 

#5 E-commerce – BOL Masterclass – Jia Ruan

Jia Ruan is een grote naam in Nederland wat betreft e-commerce. In zijn training de BOL Masterclass leert hij je producten te kopen uit China voor een lage prijs en deze via bol.com te verkopen voor het 3 of 4 keer het aankoopbedrag. Bol.com is natuurlijk een hele populaire winkel, dus het is mogelijk om veel te verkopen. Het mooie is dat dit ook kan met vrijwel alle producten die je kunt bedenken. Koffiemokken, zaklampen noem maar op.

In de cursus leer je een goede mindset om succesvol te zijn. Daarnaast doorloopt Jia het hele proces van begin tot het eind. Je ziet precies alle stappen die je moet doen, al is het niet zo heel veel moeite. Je leert ook welke producten het meest winstgevend kunnen zijn. Inmiddels is Jia Ruan niet meer hét gezicht van de BOL Masterclass, maar is hij nog steeds betrokken.

 

 

Verdienste: Er zijn al honderden studenten van Jia die snel winst maakten en ervan kunnen leven. Dit komt omdat er onvoorstelbaar veel geld omgaat in online winkelen. Garanties heb je niet natuurlijk. Lees ook deze review over de BOL Masterclass van Jia Ruan.

 

Moeite: Na het volgen van de cursus zal het na een periode van wennen en automatismen inslijpen niet heel veel tijd kosten. Jia geeft zelf aan dat hij 30 minuten tot 60 minuten per dag nodig heeft om zijn online business uit te voeren en veel geld te verdienen.

 

Interesse, maar twijfel je nog? Volg dan deze GRATIS TRAINING van Jia Ruan.

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2024? 20 manieren om thuis geld te verdienen:

 

Geld verdienen met Crypto

 

Affiliate marketing

 

Spaarprogramma's

 

Beleggen met succesgarantie

 

E-Commerce

 

Cashback Shoppen

 

Online Poker

 

Geld verdienen met kleding ontwerpen

 

Geld verdienen met Apps

 

Geld verdienen met je eigen website

 

Online Klusjes

 

Gratis Bitcoin

 

Artikelen Schrijven

 

Online Les Geven

 

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

 

Online Social Media Marketing

 

Geld verdienen met Video

 

Geld verdienen door te besparen op Energie

 

Day Trading Aandelen

 

Geld verdienen met AI

 

Wil je meer weten over verdienmanieren? Check dan onze reviews:

 

Top 5 Snel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Passief Inkomen 2024

 

Top 5 Online Veel Geld Verdienen 2024

 

Top 5 Makkelijk Geld Verdienen 2024

 

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

 

Review CashbackXL

 

Review OnlineCashen

 

Review Snelverdienen

 

Review Beleggen met Succesgarantie

 

Review Poker via Pokerstrategy.com

 

Review Gratis Bitcoin Verdienen

 

Review CashbackTotaal

 

Review BOL Masterclass 2024 van Jia Ruan

 

Review MyClics

 

Review Crazymails

 

Review Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

 

Review NuCash

 

Review EuroClix

 

Review Cashbackkorting

 

Review Spaaractief

 

Review Marketheme - Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

 

Review Yuccies

 

 

 

We use cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.