Reviews

Review Gratis Bitcoin Verdienen

 

In deze review gaan we het hebben over het gratis verdienen van bitcoin oftewel BTC. Op onze pagina over bitcoin verdienen noemen we 2 manieren om bitcoin te verdienen die we willen reviewen.

De eerste manier waarbij je gratis bitcoin kunt verdienen is met de Cryptotab Browser. Deze browser kun je gebruiken om internet te bezoeken net als je nu gewend bent. Qua looks is het vergelijkbaar met Google Chrome. Terwijl je internet zal de browser ook gaan 'minen'. Het bouwt stukjes bitcoin, die je kun laten uitbetalen vanaf 0,00001 bitcoin.

 

Online bitcoin verdienen met de Cryptotab Browser: is dit een scam?

 

Nee, dit is geen scam. Het minen is inderdaad een manier om bitcoin te verdienen. Ook als je de Cryptotab Browser 's nachts hebt openstaan zal je BTC verdienen terwijl je slaapt. Uitbetalen is vanaf 0,00001 bitcoin geen probleem. Na enkele dagen staat het bijgeschreven in je bitcoin wallet. De browser is naast het minen ook behoorlijk snel. We merken geen verschil met andere browsers. We kunnen dus stellen dat het een browser is die je met plezier gebruikt en inderdaad bitcoin genereert. Uitbetalen werkt ook prima.

We hebben echter ook een 'maar'. De makers stellen dat je 'up to 1 bitcoin per month' (tot wel 1 bitcoin per maand)  kunt verdienen. We denken niet dat dat mogelijk is. We nemen ook aan dat je niet een maand lang, 31 dagen X 24 uur de Cryptotab Browser laat minen. We hebben zelf de Cryptotab Browser een tijdje gebruikt voor deze review. In enkele weken hebben we 0,001 verdiend. Bij een BTC prijs van $8000 is $8 aan bitcoin. We schatten dat we elke dag ruim een uur gemined hebben. Een jaar lang fanatiek minen levert je misschien 1 bitcoin op, maar maandelijks lijkt ons onmogelijk. Daarnaast horen we ook dat je energierekening hoger wordt door meer stroomverbruik. Conclusie: het werkt goed, maar niet zo goed als de makers zeggen.

 

Online bitcoin verdienen door advertenties te kijken: is dit een scam?

Een andere gratis manier is bitcoin verdienen door advertenties te kijken. In ons artikel noemen we 5 sites waar je dit kunt doen. Op het moment van schrijven biedt Indexbitcoin echter wat minder advertenties. Door je op alle 5 sites aan te melden en elke dag even alle advertenties te kijken is het mogelijk om zeker 0,0002 bitcoin te verdienen. Bij sommige advertenties moet je het tabblad open hebben staan. Zo heeft de adverteeerder 'zekerheid' dat je de advertentie ook echt ziet. Bij veel advertenties hoeft dit echter niet. Wanneer je op 'show add' klikt kun je gerust op een ander tabblad of met een andere browser iets anders bekijken. De 5 sites die wij noemen betalen ook uit zonder problemen.

 

 

 

 

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2020? 18 manieren om thuis geld te verdienen:

 

Affiliate marketing

 

Spaarprogramma's

 

Beleggen met succesgarantie

 

E-Commerce

 

Cashback Shoppen

 

Online Poker

 

Geld verdienen met kleding ontwerpen

 

Geld verdienen met Apps

 

Geld verdienen met je eigen website

 

Online Klusjes

 

Gratis Bitcoin

 

Artikelen Schrijven

 

Online Les Geven

 

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

 

Online Social Media Marketing

 

Geld verdienen met Video

 

Geld verdienen door te besparen op Energie

 

Day Trading Aandelen

 

Wil je meer weten over verdienmanieren? Check dan onze reviews:

 

Top 5 Passief Inkomen 2020

 

Top 5 Online Veel Geld Verdienen 2020

 

Top 5 Makkelijk Geld Verdienen 2020

 

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

 

Review CashbackXL

 

Review OnlineCashen

 

Review Snelverdienen

 

Review Beleggen met Succesgarantie

 

Review Poker via Pokerstrategy.com

 

Review Gratis Bitcoin Verdienen

 

Review CashbackTotaal

 

Review BOL Masterclass 2020 van Jia Ruan

 

Review MyClics

 

Review Crazymails

 

Review Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

 

Review NuCash

 

Review EuroClix

 

Review Cashbackkorting

 

Review Spaaractief

 

Review Marketheme - Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

 

Review Yuccies