Poker

                                                                 Poker

 

Word jij ook een pokerspeler die lekker bijverdient met poker? Of heb je de vaardigheden om jaarsalarissen per maand te verdienen? Krijg gratis pokergeld bij het gebruiken van onze link!

Bijverdienen, vele jaarsalarissen winnen of miljonair worden. Dat kan jou ook gebeuren als je toetreedt tot de wereld van online poker. Poker is een behendigheidsspel met kanselement. Dit zorgt voor uitdaging en de mogelijkheid anderen te slim af te zijn. Het spel is daarom interessant voor mensen die hun zenuwen de baas zijn en durven te bluffen en voor mensen die het leuk vinden te analyseren en in te schatten welke kaarten hun tegenstander zal hebben.

Je kunt bij poker spelen met geld aan de tafels, de zogeheten cash games. Hier kun je binnen minuten een leuk bedrag winnen. Je kunt ook kiezen voor toernooien, waarbij je vooraf toernooichips koopt voor een vastgesteld bedrag en doorspeelt totdat er een winnaar is. Meestal vallen tussen de 10% en 15% van de deelnemers in de prijzen, met natuurlijk voor de laatst overgebleven speler het hoogste bedrag. Je kunt met toernooien zo 200 keer je inleg winnen!

Helemaal mooi is het feit dat je gratis pokertraining kunt krijgen en ook voorzien wordt van gratis pokergeld. Dit is zeker geen grap en je hoeft er bijna niets voor te doen. Meld je aan via onderstaande link op pokerstrategy. Na je gratis inschrijving kun je verschillende pokersites kiezen waarbij je gratis geld als bonus krijgt. Na een tijdje spelen is dit gratis geld ook uitbetaalbaar, evenals al je winsten (winsten zijn al gelijk uitbetaalbaar).

Zorg ervoor dat je je account van de pokersite goed “tracked” met pokerstrategy, want dan verdien je SP (strategypoints). Met die punten krijg je een hogere status en kun je meer artikelen lezen en video’s bekijken, zodat jij nog meer klaar bent om fors te verdienen. Vragen over het tracken kun je zo op het forum van pokerstrategy stellen. Je kunt in totaal makkelijk $80 gratis krijgen en elke pokersite heeft ook “freerolls”. Dit zijn toernooien waar je geen geld voor hoeft te betalen om mee te doen, maar wel geld kunt winnen. Heel veel succes! Klik op onderstaande banner om te starten met jouw pokeravontuur!