Nieuws

                                                Nieuws

 

1-9-2019 Spectaculair veel verdienen!

We hebben op onze homepagina een manier geplaatst waarbij je met 1 doorverwijzing een jaarsalaris kunt verdienen!

 

19-8-2019 Site voor Enquetes toegevoegd

We hebben op onze site op de pagina spaarprogramma's en enquetes een nieuwe site toegevoegd. SurveyTime is een mooi platform om (in het Engels) enquetes in te vullen om bij te verdienen. Elke enquete die je invult levert $1 op ongeacht hoe lang het invullen van de enquete in beslag neemt en na het invullen kun je de dollar gelijk laten uitbetalen op je PayPal account. Makkelijk, snel en betrouwbaar!

 

20-7-2019 Terugkeer winactie Bitcoin

We hebben op onze site op de homepage opnieuw de winactie voor de fysieke bitcoinmunt geplaatst met daaronder de voorwaarden. Die zijn als volgt:

Winactie Bitcoin:

Meld je via onze site aan bij Euroclix, NuCash of Cashbackkorting en verdien bij een van deze site's 1000 Clix/10 Cash Coins. Mail nadat je dit verdient hebt een screenshot naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kans te maken op de bitcoinmunt. Je kunt voor elke site (dus tot wel 3 loten) een lot verdienen.

Aanvullende voorwaarden:
* Alleen individuen woonachtig in Nederland maken kans op de bitcoin.
* De verloting is op 30 augustus. Winnaars krijgen van ons bericht via sociale media.
* Na de winst post je op je social media kanaal een bericht dat je hebt gewonnen bij www.geldverdienenzondermoeite.nl
* Let op! De bitcoin is niet de extreem waardevolle digitale valuta, maar een fysieke munt die per post naar de winnaar wordt gestuurd.

 

 

26-6-2019 Toegevoegd aan Uitbetalingen: Een uitbetalingsbewijs van Qassa

We hebben op onze site onder het kopje 'Uitbetalingen' wederom een uitbetalingsbewijs van Qassa toegevoegd. We hopen snel een uitbetalingsbewijs van andere spaarprogramma's toe te kunnen voegen.

 

8-6-2019 Toegevoegd aan CashBack Shoppen: Globalcashbacks.com

We hebben op onze site onder het kopje 'Cashback Shoppen' de site Globalcashback.com toegevoegd. Deze site is interessant voor mensen uit Nederland, Belgie en andere landen. Meer dan 300 shops zijn op dit moment beschikbaar om jou geld van je aankopen terug te geven!

 

15-5-2019 Toegevoegd: Geld verdienen door het testen van apps. Verwijderd: Geld verdienen door op advertenties te klikken.

We hebben op onze site onder het kopje 'Heel Veel Verdienen' de manier om geld te verdienen met het testen van apps toegevoegd. We hebben daarnaast onder 'Andere Methoden'  de verdienmanier  Geld verdienen door het klikken van advertenties verwijderd, omdat er wederom een site is gesneuveld. We denken niet dat er veel toekomst in de andere sites zitten.

 

1-5-2019 Toegevoegd op de Heel Veel Verdienen pagina: Design kleding!

We hebben op onze nieuwe pagina Heel Veel Verdienen een verdienmethode toegevoegd. Hier vind je uitleg over het feit dat het hebben van een gevatte zin je veel geld op kan leveren. Design je kleding/spullen en de rest wordt voor je geregeld!

 

28-4-2019 Toegevoegd 2 uitbalingsbewijzen spaarprogramma's

We hebben een uitbetalingsbewijs van Euroclix en een uitbetalingsbewijs van Qassa toegevoegd op de pagina Uitbetalingen.

 

15-4-2019 Toegevoegd Heel Veel Verdienen pagina!

We hebben een nieuwe pagina aangemaakt genaam Heel Veel Verdienen. Hier vind je verdienmanieren die je meer kan gaan opleveren dan een paar honderd per jaar. Kijk snel naar de nummer 1 onder de online geld verdienen manieren! Deze pagina is op de plek gekomen van de Bitcoin pagina. Over het verdienen van bitcoin kun je lezen op de pagina Andere Methoden.

 

20-2-2019 Toegevoegd CashBack Shoppen via Cashbackxl.nl

We hebben een nieuwe site voor cashbackshoppen aan de pagina Cashback Shoppen toegevoegd. Cashbackxl.nl heeft flinke cashback percentages en is naar eigen zeggen dé site op het gebied van cashback shoppen. Dit kan je honderden euro's per jaar opleveren!

 

8-2-2019 Nieuwe pagina toegevoegd: CashBack Shoppen!

We hebben een nieuwe pagina aan de site toegevoegd: Cashback Shoppen. Hier vind je betrouwbare cashbacksites die je geld geven nadat je online een aankoop hebt gedaan bij allerlei bekende winkels. Dit kan je honderden euro's per jaar opleveren!

 

26-1-2019 Verwijderd van de site: 1 site's om dollars te verdienen. Toegevoegd: 3 sites om bitcoin te verdienen met het klikken van advertenties.

Helaas is adv-clicks gesneuveld. We hebben daarentegen wel 3 sites toegevoegd waarmee je bitcoin kunt verdienen, te weten Cointiply , BTC4Ads en CoinAdder. Op Cointiply kun je ook dollars verdienen.

 

20-1-2019 Verwijderd van de site: 3 site's om bitcoin te verdienen en 1 site om dollars te verdienen met het klikken van advertenties.

Helaas zijn enkele site's gesneuveld om bitcoin of dollars te verdienen met het klikken van advertenties. Ons advies om elke keer uit te laten betalen wanneer je het minimum uitbetaalbedrag bereikt. We zoeken de komende weken naar meer sites om bij te verdienen door het klikken van advertenties.

 

10-1-2019 Geen deelnemers winactie telefoonhoes

Aan de winactie voor de telefoonhoes hebben geen deelnemers meegedaan. We beraden ons op een nieuwe winactie.

 

26-11-2018 Toegevoegd: Advertenties klikken voor dollars

We hadden op de pagina Bitcoin Verdienen al sites staan waarop je advertenties kunt aanklikken waarmee je BTC verdient. Nu hebben we ook 6 sites toegevoegd aan de site waarbij je niet in bitcoin, maar in dollars wordt uitbetaald. Je kunt je geld laten uitbetalen, maar je kunt er ook advertentieruimte voor je eigen site van kopen zodat je meer bezoekers krijgt! De door ons aanbevolen sites staan op de pagina Andere Methoden.

 

20-11-2018 Nieuw Spaarprogramma toegevoegd: ClixSense

ClixSense is een groot internationaal spaarprogramma waarbij je geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen, aanbiedingen aan te nemen en door kleine taken te volbrengen. We hebben al een aantal aanbiedingen gezien waarbij je je naam,e-mail,geboorte datum en geslacht moet invullen om kans te maken op een FIFA19-coach , Albert Heijn supermarktkaart of een Dyson Aircooler. Of je nou wint of niet, het achterlaten van je gegevens levert je al geld op! Neem een kijkje op ClixSense !

 

14-11-2018 Toegevoegd: 3 nieuwe sites om Bitcoin te verdienen door advertenties aan te klikken. Verwijderd: Geld verdienen met reclame op je auto

We hebben 3 nieuwe sites toegevoegd waarop je Bitcoin kunt verdienen door advertenties aan te klikken. Daarmee hebben we nu 11 prima sites om bitcoin te verdienen. Daarnaast hebben we 'Geld verdienen met reclame op je auto' verwijderd van de pagina Andere Methoden. We hebben enkele positieve verhalen gehoord hierover en besloten de optie op onze site te plaatsen. Recentelijk kregen we minder goede berichten en hebben wij zelf ook geen contact kunnen krijgen met het bedrijf dat wij noemden. Wij willen liever zekerheid over de verdienopties en willen alleen nog verdienmanieren noemen die wij persoonlijk ook gebruiken. Mocht je nog een goede verdienmanier weten, dan kun je die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna wij zelf controleren of het een geschikte manier is om zonder (veel) moeite bij te verdienen.

 

11-11-2018 Nieuwe Winactie: Win een telefoonhoes met keyboard!

We hebben een nieuwe winactie via Facebook waarbij je een telefoonhoes met keyboard kunt winnen. De actievoorwaarden vind je op onze hompagina van deze site.

 

29-10-2018 Twee nieuwe verdienmanieren toegevoegd: Verkoop foto's, filmpjes en/of muziek of geef online les

We hebben twee verdienmanieren toegevoegd onder de categorie 'Andere Methoden'. Het zijn twee manieren waarbij je eerst moeite moet doen, waarna je je product kunt blijven verkopen. Je maakt dus iets 1 keer en verkoopt dat misschien wel duizenden keren!

 

6-9-2018 Nieuwe verdienmanier voor Bitcoin: Bekijken van advertenties

We hebben het artikel over bitcoin verdienen bijgwerkt. Nu vind je ook op https://www.geldverdienenzondermoeite.nl/bitcoin-verdienen een andere manier dan het gebruiken van een specifieke browser om te internetten. Een andere manier om bitcoin te verdienen is namelijk het bekijken van advertenties. Erg eenvoudig en het werkt goed!

 

30-8-2018 Herhaling winactie Bitcoin: Winnaar JP

De fysieke bitcoinmunt is gewonnen door Twitteraar JP @ikleefgoedkoop. We nemen contact met hem/haar op. Gefeliciteerd!

 

6-8-2018 Herhaling winactie Bitcoin

We herhalen de winactie voor een fysieke Bitcoinmunt. Voor de voorwaarden bekijk je het nieuwsbericht van 20-5-2018. Deze actie hebben we dit keer alleen via Twitter. Op 30 augustus is de verloting!

 

5-8-2018 Geldverdienenzondermoeite.nl tijdelijk niet bereikbaar via e-mail, wel via Facebook en Twitter

We zijn tm 20 Augustus niet bereikbaar via de e-mail, maar wel via Facebook en Twitter vanwege vakantie.

 

4-8-2018 Nog geen winnaar bij onze bitcoinactie via EuroClix en NuCash

We hebben nog geen aanmeldingen voor onze actie op onze homepagina, waarbij je 1000clix of 10 CashCoins moet verdienen bij de genoemde spaarprogramma's. Dit is de laatste maand waar je nog kans maakt op een bitcoinmunt via deze actie. Dus verdien die clix/cash coins en stuur een printscreen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

27-7-2018 Verdien Bitcoin door te internetten met een speciale browser!

We hebben een nieuwe verdienmanier toegevoegd aan de pagina Cryptovaluta. Je hebt vast gehoord hoe waardevol de Bitcoin is en er wordt verwacht dat ze in de toekomst enkele tonnen (misschien wel rond de 1 miljoen euro) per stuk waard worden. Investeren is nu een stuk duurder dan bijv. 2 jaar geleden. Op dit moment is de Bitcoin $8000 waard. Wil je toch bitcoin verdienen zonder dat je hoeft te investeren? Gebruik dan deze browser en je verdient Bitcoin terwijl je nieuws leest en filmpjes kijkt! Check https://get.cryptobrowser.site/2127886

 

2-7-2018 Winnaars bitcoinacties Facebook en Twitter bekend, geen winnaar via onze actie bij Euroclix

Twee mensen hebben een bitcoin gewonnen via onze acties via sociale media. Danny Giesen is de winnaar via Facebook en Vloekie de Leeuw via Twitter. We nemen contact op om hun adresgegevens te verkrijgen voor het versturen van de bitcoinmunt. Bij onze reguliere actie via Euroclix is nog geen winnaar gevallen. Jammer, want we merken dat mensen wel degelijk lekker bijverdienen via dit topspaarprogramma!

 

25-6-2018 Nieuw spaarprogramma toegevoegd: NuCash

We hebben een nieuw spaarprogramma toegevoegd. NuCash biedt vele webshops om cashback te shoppen. Daarnaast verdien je met betaalde mails, enquetes, banners aanklikken en hebben ze CashBoosts zoals het schrijven van testemonials en reviews voor webshops. Met de handige app verdien je geld terwijl je op de bank ligt! Kijk op onze pagina 'Spaarprogramma' voor NuCash en meer spaarprogramma's om geld zonder moeite te verdienen!

 

1-6-2018 Win een pet met je eigen naam actie ten einde, win een bitcoin via Euroclix en NuCash!

Na maandenlang de actie te hebben gehouden waarbij een pet met je eigen naam erop gewonnen kon worden is de actie nu ten einde. Onder dezelfde actievoorwaarden is er nu (net als bij de actie via Facebook en Twitter) een bitcoin te winnen. De verloting is maandelijks op de 30e. Mensen die zich via ons hebben aangemeld bij Euroclix of NuCash en daar minimaal 1000 clix/10 CashCoins verdient hebben krijgen per 1000 verdiende clix/10 CashCoins een lot in de verloting. Stuur een screenshot naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je kunt aantonen dat dit gelukt is en doe mee! Ook hier kunnen alleen individuen uit Nederland kans maken, dien je na winst op je social media kanaal te posten dat je via onze site een bitcoin hebt gewonnen en is de prijs niet de waardevolle digitale munt, maar een fysieke munt die het symbool is van de bitcoin.

 

20-5-2018 Winactie Bitcoin

Twitter: Volg ons voor minimaal 20 dagen en retweet het bericht waarin we de winactie benoemen. Post ook 1 positief bericht over onze site. Zie ook de aanvullende voorwaarden.
Facebook: Ga naar onze facebookpagina en klik op 'vind-ik-leuk'. Post ook 1 positief bericht over onze site. Zie ook aanvullende voorwaarden.

 

Aanvullende voorwaarden:
* Alleen individuen woonachtig in Nederland maken kans op de bitcoin.
* De verloting van zowel de facebook als de twitteractie is op 30 juni. Winnaars krijgen van ons bericht via sociale media.
* Na de winst post je op je social media kanaal een bericht dat je hebt gewonnen bij www.geldverdienenzondermoeite.nl
* Let op! De bitcoin is niet de extreem waardevolle digitale valuta, maar een fysieke munt die per post naar de winnaar wordt gestuurd.

 

30-4-2018 Laatste kans om de pet met je naam erop te winnen

Er zijn de afgelopen maand nog geen mensen geweest die ons hebben laten weten 1000 clix te hebben verdiend. Ook deze maand geen winnaar dus. Dat betekent dat in de maand mei de laatste kans is om een pet met je eigen naam erop te winnen. Je verdient ook loten voor deze verloting door een printscreen te mailen van een uitbetaling van een van de spaarprogramma's die op onze site genoemd worden. Dus meld je via ons (dat is een voorwaarde) aan bij de spaarprogramma's op https://www.geldverdienenzondermoeite.nl/spaarprogrammas

 

31-3-2018 Facebook actie : win-een-pet-met-naam door te liken is voorbij.

De actie om een pet met je eigen naam te winnen via facebook is afgelopen. Er werd wel naar geinformeerd, maar niemand heeft alle stappen doorlopen om kans te maken op de pet. De pet is via onze homepage-actie nog 2 maal te winnen, namelijk via de verloting van 30 april en 30 mei. Daarna stopt deze actie en zullen we een andere actie openen. Deze zal weer bekend gemaakt worden via Twitter, Facebook en onze site.

 

7-3-2018 Nieuw spaarprogramma toegevoegd!

Vanaf vandaag staat ook snelverdienen.nl in onze lijst van aanbevolen spaarprogramma's. Kijk snel om je aan te melden en ook van snelverdienen betaalde mails te ontvangen en te genieten van van mooie cashbackactie's.

 

3-3-2018 Er worden loten verdiend voor de pet-met-naam-actie!

Inmiddels lijkt het erop dat er mensen zich aangemeld hebben bij EuroClix via onze site. Zij kunnen dus voor de verloting aan het einde van deze maand loten verdienen. Ook is er enige interesse via onze FaceBook actie, maar niemand heeft nog alle stappen ondernomen. De actie loopt tot eind mei door (dus er zijn nog 3 petten te vergeven via Euroclix en 1 via de FaceBook-actie) en dan zullen we waarschijnlijk met een andere actie komen.

 

24-2-2018 Facebook actie : win-een-pet-met-naam door te liken!

WINACTIE !! Win een pet met je EIGEN NAAM erop! Wat moet je doen? Like onze pagina én post een positief bericht op je eigen pagina over onze site www.geldverdienenzondermoeite.nl en stuur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een mail met als titel "pet actie' en zet daarin dat je mee wilt doen met de verloting. De winnaar maken we via onze site, Facebookpagina en Twitter-account bekend op vrijdag 30 maart. De winnaar moet op zijn/haar pagina laten weten dat hij/zij de pet heeft gewonnen bij www.geldverdienenzondermoeite.nl . Succes!!

 

16-2-2018 Verlenging win-een-pet-met-naam-actie!

De actie om een stoere pet met een door jou gewenste naam erop te verdienen is verlengd tot 30 mei! Meld je via ons aan bij Euroclix, verdien minstens 1000 clix en win een lot (of een veelvoud van 1000 clix voor meer loten) voor de volgende verloting!

 

15-2-2018 Opening Facebookpagina

We zijn inmiddels ook op Facebook actief. Binnenkort zullen wij een Facebookactie introduceren op onze pagina: https://www.facebook.com/geldverdienenzondermoeite.nl/

 

 

29-1-2018 Nog geen winnaar bij onze actie

Zorg dat je voor 29 februari je printscreen heb gestuurd, die laat zien dat je minstens 1000 clix hebt verdiend. Win jij een pet met je eigen naam erop? Voor meer over deze actie: Ga naar de homepagina.

 

29-12-2017 Nog geen winnaar bij onze actie

De site is nog maar een maand online. De tijd voor deze trekking was natuurlijk ook wel kort. Zorg dat je voor 29 januari je printscreen heb gestuurd, die laat zien dat je minstens 1000 clix hebt verdiend. Win jij een pet met je eigen naam erop? Voor meer over deze actie: Ga naar de homepagina.

 

17-12-2017 Speciale Twitteractie: Extra verloting pet-met-naam!

Speciale extra editie van onze pet-met-je-eigen-naam actie.

Retweet ons bericht waarin de speciale twitteractie wordt genoemd en volg ons en win die pet-met-je-eigen-naam! Speciale actie voor Twittergebruikers. Actie loopt tot 5 januari 2018 en winnaar wordt op 6 januari 2018 bekend gemaakt. Op 5 januari wordt er gekeken wie de tweet heeft geretweet en ons volgt. Op 6 januari is via twitter en op onze nieuwspagina te lezen wie de winnaar is. Er zal via Twitter contact met je worden opgenomen. Ons twitteracount is @wwwGVZMnl

Edit: Helaas heeft niemand dit bericht opgepikt. We zullen ons beraden om ons bereik te vergroten. Eens we een beetje bekend zijn rekenen we op het sneeuwbaleffect. Iedereen wil toch wel geld verdienen zonder moeite?

 

10-12-2017 Nieuwe header

De nieuwe header is ingevoerd. Hij ziet er fraai uit en laat zien hoe makkelijk geld verdienen zonder moeite is via onze site.

 

30-11-2017 Nog geen winnaar bij onze actie

De site is nog maar enkele dagen online. De tijd voor de eerste trekking was natuurlijk ook wel erg kort. Zorg dat je voor 29 december je printscreen heb gestuurd, die laat zien dat je minstens 1000 clix hebt verdiend. Win jij een pet met je eigen naam erop? Voor meer over deze actie: Ga naar de homepagina.

 

25-11-2017 Geldverdienenzondermoeite.nl op Twitter

Geldverdienenzondermoeite is ook actief op Twitter. Volg ons zodat je niets hoeft te missen. @wwwGVZMnl

 

25-11-2017 Opening van de site

Welkom op deze nieuwe site. We gaan jou helpen met makkelijk geld verdienen waar je geen of weinig moeite voor hoeft te doen. We zijn nu nog een kleine site, maar zijn vastberaden om te groeien en meer manieren onder de aandacht te brengen om geld te verdienen.