Geld Verdienen Met Je Eigen Website

Geld verdienen met je eigen website

 

Een hele eenvoudige manier om geld te verdienen is het bouwen van een eigen site. Zorg ervoor dat je een site bouwt (of laat bouwen) met gewilde informatie erop. Denk na waarover jij makkelijk schrijft en zorg voor advertentieruimte op je site. Het gratis GoogleAdsense plaatst in de advertentieruimte advertenties die aansluiten bij de woorden van jouw artikelen. Als mensen op de advertentie klikken verdien jij geld!

Je kunt nog veel meer verdienen door producten aan te prijzen van affiliateprogramma's zoals die van paypro. Wanneer je daar een account hebt kun je de producten van hun assortiment aanbieden bij jouw artikelen. Stel je voor dat je schrijft over het versieren van dames en het regelen van dates. Als paypro hier een e-book van heeft (of boeken over hoe je te gedragen als man, boeken over zelfvertrouwen kweken etc.) dan kun je daarnaar linken. Wordt het boek gekocht dan verdien jij daar een percentage van, soms wel 40%. Lees hier meer over affiliate marketing!

 

Om je site op te bouwen heb je natuurlijk een betrouwbaar bedrijf nodig die je daarmee helpt zonder dat je veel hoeft te investeren. Vimexx is een webhoster die een beoordeling van een 9,9 (!) krijgt en ontzettend goedkoop is en ook nog eens geweldige service biedt. Een domeinnaam heb je al voor 89 cent en voor 45 cent per maand (excl. BTW) heb je je site al online. De helpdesk staat voor je klaar en er is een database met artikelen om je met alle facetten te helpen. Eventueel kun je video's over Joomla opzoeken op YouTube om je te helpen. Vimexx helpt je verder en jij kunt (zonder dat je veel kennis van sites bouwen hebt) lekker verdienen met de producten die jij aanprijst! Neem een kijkje bij Vimexx door op de onderstaande banner te klikken.

 

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2020? 18 manieren om thuis geld te verdienen:

 

Affiliate marketing

 

Spaarprogramma's

 

Beleggen met succesgarantie

 

E-Commerce

 

Cashback Shoppen

 

Online Poker

 

Geld verdienen met kleding ontwerpen

 

Geld verdienen met Apps

 

Geld verdienen met je eigen website

 

Online Klusjes

 

Gratis Bitcoin

 

Artikelen Schrijven

 

Online Les Geven

 

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

 

Online Social Media Marketing

 

Geld verdienen met Video

 

Geld verdienen door te besparen op Energie

 

Day Trading Aandelen