E-Commerce

BOL Masterclass E-Commerce

Je eigen bedrijf: Producten goedkoop in China kopen en verkopen op bol.com

 

Een hele populaire en eenvoudige manier om veel geld te verdienen is E-Commerce. Hierbij koop je spullen en verkoop je ze met winst via internet. Natuurlijk zou het fijn zijn wanneer je geen moeite hoeft te doen voor de opslag, de verpakkingen en de verzending. En een klantenservice opzetten klinkt waarschijnlijk ook als teveel werk.

STOP!

Je hoeft daar ook helemaal geen energie in te steken. Zoals de subtitel al aangeeft is het mogelijk heel veel geld te verdienen door via winkels als AliExpress, Wish of Alibaba goedkoop producten op te kopen in China en met flinke winst door te verkopen. Dit kun je doen via bol.com en het voordeel is dat je daardoor niets met verpakking, verzending  en een klantensevice te maken hebt.

Er zijn al duizenden mensen die deze methode hebben geleerd van de goeroe op het gebied van E-Commerce. Jia Ruan leert je hoe je met een portie toewijding heel veel geld kunt verdienen. Hij geeft aan dat je met alle producten flink kunt verdienen. Denk aan schilmesjes en allerlei andere kleine maar veelgebruikte voorwerpen.

Wat leer je?

Je leert ontzettend veel. Denk aan het maken van je eigen merk, het kiezen van goedverkopende producten en het ervoor zorgen dat mensen naar jouw verkooppagina komen. Dat is maar een kleine greep uit alle vaardigheden die je zult leren.

Bouw je eigen business waarin het volgens Jia Ruan mogelijk is om na 8 weken al mooie bedragen te verdienen. KLIK HIERONDER VOOR DE GRATIS TRAINING!

 

 

Makkelijk en Snel online geld verdienen in 2020? 15 manieren om thuis geld te verdienen:

Affiliate marketing

Spaarprogramma's

Beleggen met succesgarantie

E-Commerce

Cashback Shoppen

Online Poker

Geld verdienen met kleding ontwerpen

Geld verdienen met Apps

Geld verdienen met je eigen website

Online Klusjes

Gratis Bitcoin

Artikelen Schrijven

Online Les Geven

Verkopen van foto's , filmpjes en muziek

Online Social Media Marketing