Andere Methoden

                                              Andere methoden

 

Hier zijn nog enkele andere manieren om geld te verdienen zonder dat je er heel veel moeite voor hoeft te doen of waar je een tijdje moeite voor moet doen, zodat je daarna er zonder moeite aan kunt verdienen.

 

Geld verdienen met je eigen website

Een hele eenvoudige manier om geld te verdienen is het bouwen van een eigen site. Zorg ervoor dat je een site bouwt (of laat bouwen) met gewilde informatie erop. Denk na waarover jij makkelijk schrijft en zorg voor advertentieruimte op je site. Het gratis GoogleAdsense plaatst in de advertentieruimte advertenties die aansluiten bij de woorden van jouw artikelen. Als mensen op de advertentie klikken verdien jij geld! Je kunt nog veel meer verdienen door producten aan te prijzen van affiliateprogramma's zoals die van paypro. Wanneer je daar een account hebt kun je de producten van hun assortiment aanbieden bij jouw artikelen. Stel je voor dat je schrijft over het versieren van dames en het regelen van dates. Als paypro hier een e-book van heeft (of boeken over hoe je te gedragen als man, boeken over zelfvertrouwen kweken etc.) dan kun je daarnaar linken. Wordt het boek gekocht dan verdien jij daar een percentage van, soms wel 40%. Om je site op te bouwen heb je natuurlijk een betrouwbaar bedrijf nodig die je daarmee helpt zonder dat je veel hoeft te investeren. Vimexx is een webhoster die een beoordeling van een 9,9 (!) krijgt en ontzettend goedkoop is en ook nog eens geweldige service biedt. Een domeinnaam heb je al voor 89 cent en voor 45 cent per maand (excl. BTW) heb je je site al online. De helpdesk staat voor je klaar en er is een database met artikelen om je met alle facetten te helpen. Eventueel kun je video's over Joomla opzoeken op YouTube om je te helpen. Vimexx helpt je verder en jij kunt (zonder dat je veel kennis van sites bouwen hebt) lekker verdienen met de producten die jij aanprijst! Neem een kijkje bij Vimexx door op de onderstaande banner te klikken.

 

Geld verdienen met online klusjes

Kan je goed tekenen, ben je creatief of………… Eigenlijk kan iedereen geld verdienen met online klusjes via Fiverr. Er is vast iets wat je goed kunt en op Fiverr worden deze klusjes (gigs genaamd) verkocht vanaf $5. Dit lijkt niet zo veel, maar de klusjes zijn vaak ook makkelijk te realiseren en door het bedrag van $5 zien mensen het ook als een uitgave die ze maar al te graag doen. Op de site van Fiverr vind je voorbeeldklusjes van anderen. Zo is er een aantrekkelijke dame die voor $5 een boodschap op haar hoofd of boven haar borsten schrijft. Er is ook iemand die voor €13,73 je toekomstige liefde zal beschrijven. Diegene heeft 12 verkopen gedaan. Het geeft aan dat je geld kunt verdienen met klusjes waar je nu nog niet aan zou denken. Bezoek de site:

 

 

PeoplePerHour is ook een prima adres om online klusjes te doen. Deze site bevat alleen het serieuzere werk, dus filmpjes waarbij je een JackAss-achtige stunt doet kun je hier niet verkopen.

Afbeeldingsresultaat voor peopleperhour logo

 

Geld verdienen met artikelen schrijven

Goede informatie wordt veel bekeken en gelezen en als jij houdt van schrijven dan kun je daar net zo goed veel geld mee verdienen. Hoe werkt het? Op de sites InfoNu.nl en artikelwebsite.nl kun je artikelen plaatsen die je zelf geschreven hebt. Dit kan gaan over reizen die je hebt gemaakt, hobby’s die je uitoefent, recepten of reisverhalen. Je verdient door de advertenties die bij jouw artikelen geplaatst worden en wanneer daarop geklikt wordt. Deze advertenties moet je zelf erbij plaatsen, maar kun je voor je laten doen door GoogleAdsense. Daar kun je je gratis bij aanmelden en GoogleAdsense plaatst op basis van de woorden in jouw artikel een gepaste advertentie. De verdiensten van de advertenties komen in je Adsense-account. Een artikel levert gemiddeld per maand enkele euro’s op. Laten we uitgaan van 3 euro per maand. Als je elke week 2 artikelen schrijft dan heb je aan het einde van een jaar dus 104 artikelen waarmee je al 3744 euro (104 artikelen x 12 maanden x 3euro) kunt verdienen. Heb je enkele topartikelen dan verdien je nog meer. De artikelen blijven ook voor altijd staan. Je kunt jarenlang aan de artikelen verdienen. Kijk of je nog verslagen van school, van reizen en van boeken hebt liggen. Dan kun je gelijk verdienen!

artikel.jpg

 

Geld verdienen door online les te geven

Dit is een manier die eigenlijk best wat moeite vergt. Toch willen we je dit niet onthouden, omdat je na je harde werk toch ook zonder moeite kunt verdienen! Op www.udemy.com kun je je eigen lessenserie (minimaal 5 lessen zijn nodig) verkopen. Dit kun je maken met een camera, maar je zou ook met software je beeldscherm kunnen opnemen en bijv. laten zien hoe je bepaalde dingen op de computer doet. Uitleg over software, over apparatuur, over relaties , lifestyle , muziek en vele andere onderwerpen zijn er te vinden. De lessenserie maken kost veel moeite, maar als je een goede lessenserie hebt gemaakt kun je die aan meerdere mensen verkopen. Misschien stop je wel 100 uur in het maken van de lessenserie, maar als 1000 mensen het kopen wat jou per verkoop 15 euro oplevert..... Dan is de moeite ineens te verwaarlozen ten opzichte van je verdienste. Bijv. de ADOBE Lightroom cursus wat door de makers wordt omschreven als de 'Photo Editing Masterclass' die meer dan 33000 keer is verkocht! De cursus kost 12 euro, dus je kunt zelf uitrekenen hoe de makers na het investeren van moeite (om de cursus te maken) nu zonder moeite kunnen verdienen. Want de cursus blijft online staan en dus kun je in lengte van jaren verdienen aan iets wat je maar 1 keer hebt hoeven maken. Wij willen zelf ook een cursus ontwikkelen en hopen die begin 2019 online te zetten.

 

Afbeeldingsresultaat voor udemy

 

 

Geld verdienen met foto's, filmpjes en/of muziek

Ben jij goed met een (foto)camera of kun jij een lekkere beat in elkaar zetten? Dan kun jij ook verdienen door het te verkopen. Net zoals de verdienmanier hierboven vereist het wel wat moeite, om daarna zonder moeite geld te verdienen. De reden dat we deze manier (en die hierboven) geschikt vinden voor onze site om te benoemen ligt in het feit dat je 1 keer iets maakt wat je aan honderden of zelfs duizenden mensen kunt verkopen. Daar zit het stukje Geld Verdienen Zonder Moeite. Via www.shutterstock.com worden in allerlei categorien muziek, foto's en video's verkocht. Foto's van het bos of eten bijvoorbeeld. We komen in de videoafdeling iemand tegen die video's maakt van de zee en die kosten al 50 tot 60 euro per keer. Stel je voor dat jij ook die video's maakt en dat je uiteindelijk 10 video's maakt die je 10 keer per stuk voor 50 euro verkoopt (10x10x50 = 5000 euro) of zelfs nog vaker! Begin nu nog met verkopen:

 

Gerelateerde afbeelding

 

Bitcoin verdienen door te minen

Wil jij graag Bitcoin verdienen? Experts zeggen dat de Bitcoin over enkele jaren tonnen per stuk waard is. Wil je echter niet investeren aangezien de bitcoin op dit moment ongeveer $8000 waard is? (Als je geld wilt investeren om signalen te krijgen voor een stijging die eraan zit te komen op basis van op tijd geteste algoritmen, klik hier) Deze browser verdient je bitcoin tijdens internetten! Je installeert de browser net als bijv. Chrome of Firefox en logt in met je Facebookaccount of met je Gmail-emailadres. Meer hoef je niet te doen! Je kunt net als anders filmpjes kijken, spelletjes spelen en nieuws lezen met deze browser en ondertussen zie je overzichtelijk hoeveel bitcoin je verdient! Check: https://get.cryptobrowser.site/2127886

Je verdient ook wanneer je alleen de browser open hebt staan bitcoin! (Ben je meer geinteresseerd in het winst maken met het ruilen van kleine cryptocurrencies, klik hier) Dus je kunt gerust 's nachts je PC of laptop laten 'minen' (verdienen). Je kunt al vanaf 0,00001 bitcoin laten uitbetalen. Volgens de makers moet het mogelijk zijn om ongeveer 1 bitcoin per maand te verdienen. 

Afbeeldingsresultaat voor cryptotab

Bitcoin verdienen door advertenties te bekijken

Bitcoin verdienen kan ook door naar advertenties te kijken. Dit lijkt dus veel op een spaarprogramma, alleen moet je op onderstaande sites wel een bepaalde tijd naar de advertenties kijken. Bij een hogere vergoeding moet je misschien wel 30 seconden naar de advertentie kijken en voor kleine vergoedingen 5 seconden. Deze delen bitcoin die je verdient, genaamd satoshi's, kun je laten uitbetalen of gebruiken om zelf een advertentie te  verspreiden. De sites zijn in het Engels. De onderstaande sites zijn onze favorieten. Klik op de banners om te beginnen met het verdienen van stukken bitcoin!

1) adBTC                                                                               

  

2) indexbitcoin

3) Clixcoin                                                                                         

   

4) btcvic

5) btcclicks

6) KingBTC

7) Golden Faucet

8) CoinBulb

9) Cointiply

Gerelateerde afbeelding

10) CoinAdder

Gerelateerde afbeelding

11) BTC4Ads