Andere Methoden

                                              Andere methoden

 

Hier zijn nog enkele andere manieren om geld te verdienen zonder dat je er heel veel moeite voor hoeft te doen of waar je een tijdje moeite voor moet doen, zodat je daarna er zonder moeite aan kunt verdienen.

 

Geld verdienen met je eigen website

Een hele eenvoudige manier om geld te verdienen is het bouwen van een eigen site. Zorg ervoor dat je een site bouwt (of laat bouwen) met gewilde informatie erop. Denk na waarover jij makkelijk schrijft en zorg voor advertentieruimte op je site. Het gratis GoogleAdsense plaatst in de advertentieruimte advertenties die aansluiten bij de woorden van jouw artikelen. Als mensen op de advertentie klikken verdien jij geld! Je kunt nog veel meer verdienen door producten aan te prijzen van affiliateprogramma's zoals die van paypro. Wanneer je daar een account hebt kun je de producten van hun assortiment aanbieden bij jouw artikelen. Stel je voor dat je schrijft over het versieren van dames en het regelen van dates. Als paypro hier een e-book van heeft (of boeken over hoe je te gedragen als man, boeken over zelfvertrouwen kweken etc.) dan kun je daarnaar linken. Wordt het boek gekocht dan verdien jij daar een percentage van, soms wel 40%. Om je site op te bouwen heb je natuurlijk een betrouwbaar bedrijf nodig die je daarmee helpt zonder dat je veel hoeft te investeren. Vimexx is een webhoster die een beoordeling van een 9,9 (!) krijgt en ontzettend goedkoop is en ook nog eens geweldige service biedt. Een domeinnaam heb je al voor 89 cent en voor 45 cent per maand (excl. BTW) heb je je site al online. De helpdesk staat voor je klaar en er is een database met artikelen om je met alle facetten te helpen. Eventueel kun je de gratis basiscursus Joomla van www.webse.nl gebruiken om met het gebruiksvriendelijkste sitebuildprogramma je site op te zetten. Vimexx helpt je verder en jij kunt (zonder dat je veel kennis van sites bouwen hebt) lekker verdienen met de producten die jij aanprijst! Neem een kijkje bij Vimexx door op de onderstaande banner te klikken.

 

Geld verdienen met online klusjes

Kan je goed tekenen, ben je creatief of………… Eigenlijk kan iedereen geld verdienen met online klusjes via Fiverr. Er is vast iets wat je goed kunt en op Fiverr worden deze klusjes (gigs genaamd) verkocht voor $5. Dit lijkt niet zo veel, maar de klusjes zijn vaak ook makkelijk te realiseren en door het bedrag van $5 zien mensen het ook als een uitgave die ze maar al te graag doen. Op de site van Fiverr vind je voorbeeldklusjes van anderen. Zo is er een aantrekkelijke dame die voor $5 een boodschap op haar hoofd of boven haar borsten schrijft. Het geeft aan dat je geld kunt verdienen met klusjes waar je nu nog niet aan zou denken. Bezoek de site: www.fiver.com

 

Geld verdienen met artikelen schrijven

Goede informatie wordt veel bekeken en gelezen en als jij houdt van schrijven dan kun je daar net zo goed veel geld mee verdienen. Hoe werkt het? Op de sites InfoNu.nl en artikelwebsite.nl kun je artikelen plaatsen die je zelf geschreven hebt. Dit kan gaan over reizen die je hebt gemaakt, hobby’s die je uitoefent, recepten of reisverhalen. Je verdient door de advertenties die bij jouw artikelen geplaatst worden en wanneer daarop geklikt wordt. Deze advertenties moet je zelf erbij plaatsen, maar kun je voor je laten doen door GoogleAdsense. Daar kun je je gratis bij aanmelden en GoogleAdsense plaatst op basis van de woorden in jouw artikel een gepaste advertentie. De verdiensten van de advertenties komen in je Adsense-account. Een artikel levert gemiddeld per maand enkele euro’s op. Laten we uitgaan van 3 euro per maand. Als je elke week 2 artikelen schrijft dan heb je aan het einde van een jaar dus 104 artikelen waarmee je al 3744 euro (104 artikelen x 12 maanden x 3euro) kunt verdienen. Heb je enkele topartikelen dan verdien je nog meer. De artikelen blijven ook voor altijd staan. Je kunt jarenlang aan de artikelen verdienen. Kijk of je nog verslagen van school, van reizen en van boeken hebt liggen. Dan kun je gelijk verdienen! Bekijk: www.infonu.nl en www.artikelwebsite.nl

 

Geld verdienen met een reclamesticker op je auto

Dit is wel een hele makkelijke manier. Je hoeft je maar aan te melden op www.cashcar.nl en je krijgt aanbiedingen nadat je je hebt ingeschreven. Je kunt deze ook weigeren. De reclamesticker komt op een plek op je auto die je zelf kunt kiezen in overleg met de adverteerder en wordt er gratis op aangebracht en vanaf gehaald. De inschrijving kost eenmalig €15 en daarna ontvang je aanbiedingen. Ook als je weinig kilometers rijdt kun je aanbiedingen ontvangen. Het kan je tot wel €200 per maand opleveren. Stel je eens voor dat je de komende 10 jaar met reclame rijdt. Dat kan je wel €24.000 opleveren (€200 x 12maanden x 10 jaar).  En denk je eens in dat jouw partner zich ook aanmeldt! Dat is nou geld zonder moeite verdienen.