Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

 Geld verdienen door online producten te promoten. Dé manier om je van 9 tot 5 baan gedag te zeggen!

 

De manier om geld te verdienen waar we nog het meest enthousiast over zijn is Affiliate Marketing. Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten. Bij een verkoop krijg jij een deel van de opbrengst. Het grote voordeel van affiliate marketing is dat je zelf geen producten hoeft te maken of te verzenden. Alles wordt door andere partijen geregeld.

 

Het is zó eenvoudig dat we bijna niet kunnen voorstellen dat je na het lezen van dit artikel affiliate marketing niets voor jou zou vinden. Je kunt gewoon een link delen die verwijst naar een product. Klikken mensen op die link en kopen ze het product dan krijg jij bijvoorbeeld 25 euro! Elk product (of dienst) heeft weer een andere vergoeding. Zo zijn er ook producten waarbij je bij 1 verkoop al €250 verdient!

 

De links naar deze producten kun je krijgen bij een affiliate netwerk. Een geweldig netwerk is PayPro. Bij PayPro vind je verschillende producten over bijvoorbeeld fitness, afvallen, gitaar spelen en geld verdienen. Je kunt hier een link van krijgen waarbij jouw eigen persoonlijke code is toegevoegd. Zo weet je zeker dat de verkoop geregistreerd wordt als eentje die jij tot stand hebt gebracht.

Een ander groot en goed netwerk is TradeTracker. Hier vind je vooral bekende partijen die jou mee laten delen in de winst. Bij PayPro zijn er vooral producten die niet in heel Nederland bekent zijn. Bij Tradetracker kun je doorverwijzen naar bijv. AliExpress, BCC, ikwilvanmijnautoaf en Intertoys.

 

Er zijn al behoorlijk wat mensen die bijverdienen met affiliate marketing. Ook het aantal mensen die hun baan hebben opgezegd, omdat ze zoveel verdienen met affiliate marketing. Dat komt omdat steeds meer mensen online aankopen doen. Je zou gek zijn als je geen graantje meepikt van de miljoenen euro's die online worden verdient.

 

Je kunt gewoon je persoonlijke link naar producten delen op bijvoorbeeld twitter en facebook. Afhankelijk van het aantal volgers dat je hebt en het product wat je deelt zul je daar best wat verkopen aan over houden. Wil je meer dan af en toe iets verkopen? Ben jij de stress en de drukte van een 9 tot 5 baan zat? Dan kun je beter een site maken waar je dingen op verkoopt.

 

Er zijn ontzettend veel mensen die op internet zoeken hoe ze moeten afvallen. Als jij een website maakt over afvallen en daarop een afvalproduct promoot dan zul je veel meer kans maken om duizenden euro's per maand te verdienen. Maar wat als je geen verstand hebt van websites maken?

 

LET OP! Een combinatie van het meest eenvoudige site-bouwen-tool en een geweldige training voor het succesvol toepassen van affiliate marketing is gemaakt door Jacko Meijaard. Een site bouwen die er goed uitziet en waar Google erg dol op is terwijl je geen verstand hebt van een site bouwen. Met daarbij advies hoe je de teksten moet schrijven en hoe je hoog in Google komt te staan zodat je verkopen echt heel snel toenemen. Dat product heeft hij gemaakt en het is bewezen dat het werkt. Het is ZONDER TWIJFEL de beste keus als je meer wilt weten over affiliate marketing. Zelf verdient hij een bedrag van 6 CIJFERS PER MAAND!

 

Klik hieronder op de banner om dit avontuur aan te gaan. Het is mogelijk binnen een maand een mooie site online te hebben die geld op gaat leveren.